Yardım Botloader kilidi kapatma veya gizleme

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 3.0.301.0
Telefon Modeli
Mi 13 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
mi 13 ultra cihazım var bootloader açık oldugu için yemeksepeti kurye uygulaması algılıyor ve giriş yapamiyorum botloaderi kapatsak mi flastan IMEI gidermi direncimi servermi IMEI bilmiyorum cihaz brick olurmu yardimci olurmusunuz ona göre botloaderi kapatmam lazım çok önemli benim için cihaz global

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Global ve ya Direnç var ise mi flash ile rom yüklerken clean and lock seçeneği ile kilit kapatabilirsiniz. Çin model cihazlar Global romlarda kilit kapatırsa brick olur açılmaz.
Global olduğunu anlamak için orjinal imeiyi sorgulayıp model kodunu görmek yeterli Direnç değişimi ise linkteki gibi bakarak anlaşılabilir.

Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
5
Global ve ya Direnç var ise mi flash ile rom yüklerken clean and lock seçeneği ile kilit kapatabilirsiniz. Çin model cihazlar Global romlarda kilit kapatırsa brick olur açılmaz.
Global olduğunu anlamak için orjinal imeiyi sorgulayıp model kodunu görmek yeterli Direnç değişimi ise linkteki gibi bakarak anlaşılabilir.

Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
Hocam direnç Hardware Verisinin: P1.1 kırmızı renkte yanıyor aynı bu surumumu indirip clean lock yapıp mi flasliyalim ? IMEI gitmez demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ek olarak bakar mısın dönüşü yok bu işin 😃

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-07-05-13-08-55-631_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2026-07-05-13-08-55-631_com.miui.cit.jpg
    719 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2026-07-05-13-18-29-381_com.getresistorinfo.jpg
    Screenshot_2026-07-05-13-18-29-381_com.getresistorinfo.jpg
    289,1 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2026-07-05-13-18-23-335_com.getresistorinfo.jpg
    Screenshot_2026-07-05-13-18-23-335_com.getresistorinfo.jpg
    352,2 KB · Görüntüleme: 5

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Tamamdır direnç varsa kilit kapatabilirisiniz sorun olmaz. İmei tek kayıtlı ise orjinaller gelebilir. Çift sim ise sorun olmayacaktır. Tabi doğru yöntemlerle yaparsanız geçerli. Sorumluluk size aittir.

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
5
İkisinde kayıtlı imei hocam doğru yöntem bu romu dün yükledim kilit açık olarak şimdi kilit kapalı olarak aynı şekilde yükleme yapacağım mi flastan doğrumudur hocam tabiki sorumluluk bana ait :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
İkisinde kayıtlı imei hocam doğru yöntem bu romu dün yükledim kilit açık olarak şimdi kilit kapalı olarak aynı şekilde yükleme yapacağım mi flastan doğrumudur hocam tabiki sorumluluk bana ait :)
Clean and lock seçerek evet

eniskilinc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Mi A1
Konular
5

Mi Flash: error sending sparse super bu hatayı aldım şimdi bi başka rom indiriyom fastboottan hiç çıkıyor açılmıyor telefon hocam​