Yardım Botloader kilidi kapalı görünüyor

orhan_6070

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Note 6pro 64/4
Meslek
Memur
Konular
1
Botloader kilidini daha önce açıp twrp ve root işlemlerini sorunsuz yaptım fakat beta rom dan tekrar kararlı roma geçtiğim de kilidin geliştirici seçeneklerde kapalı göründüğünü farkettim.
Telefon açılırken unlock ekranı alıyorum ve mı unlock programında da telefonun kilidinin açık olduğu uyarılarını alıyorum yine de içime sinmedi kilidin açık olduğuna güvenip mi flash ile fastboot kararlı rom yükledim telefon açıldığında geliştirici seçeneklerinde kilit açık görünürken twrp offical dm verity ve root işlemlerinden sonra yine kilit kapalı görünüyor anlam veremedim
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

gerekwarmi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhadoguz
Cihazım
mi8 lite
Konular
35
Flashal çin Roma geri dön hocam

Oyla:

gerekwarmi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhadoguz
Cihazım
mi8 lite
Konular
35
Xiaomi süresinden telefonun modeline göre çin romunu seç flash tol ile bilgisayardan rom at hocam

Oyla:

orhan_6070

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Note 6pro 64/4
Meslek
Memur
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi süresinden telefonun modeline göre çin romunu seç flash tol ile bilgisayardan rom at hocam
telefon global versiyon ayrıca ilk açılışta unlocked yazıyor benim anladığım kadarıyla kilit açık ama geliştiricide kapalı görüyor

Oyla:

orhan_6070

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
Note 6pro 64/4
Meslek
Memur
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kaç defa daha deneme yaptım sonucunda düşündüğüm gibi botloader kilidi açık çünkü mi flash ile yükleme yapılıyor fakat diğer adımlari teker teker yaptığımda root dosyasını yüklendikten sonra cihaz kilidinin geliştirici seçeneklerde kapalı göründüğünü farkettim yanlış birşey yapmadiysam root apk si yukledikten sonra sorun oluyor başka root programı kullnasam duzelir mi bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt