Soru Botloader acilmadan suresi dolan cihazı yurt dışı sebekeye baglayip aktif etmeyle alakalı

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
32
İyi günler aklıma botloader basvurusu yapilmamis ve süresi dolan cihazın basvuru yapılabilmesi için sebekenin çekmesi gerekiyor peki biz normal kullandığımız hattı yurt dışında aynı cihazla aktif kullanabilirmiyiz eger kullanabiliyorsak mesela yunanistana ait sebeke hattına bazen baglaniyor hattim o sekilde mi kilit acma basvurusu yapilabilirmi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
İyi günler aklıma botloader basvurusu yapilmamis ve süresi dolan cihazın basvuru yapılabilmesi için sebekenin çekmesi gerekiyor peki biz normal kullandığımız hattı yurt dışında aynı cihazla aktif kullanabilirmiyiz eger kullanabiliyorsak mesela yunanistana ait sebeke hattına bazen baglaniyor hattim o sekilde mi kilit acma basvurusu yapilabilirmi

denemeden bilemezsin. bağlan dene hocam. olmazsa son çare geçici şebeke işlemi yapılabilir. yetkili hesaplada yapılabilir. ama geçici şebeke işleminde mtk cihazlar bootloader açma süresini çok uzun veriyor.. Yunanistandan şebeke alsanda geç başvuru yaptığın için size uzun süre verecek..

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denemeden bilemezsin. bağlan dene hocam. olmazsa son çare geçici şebeke işlemi yapılabilir. yetkili hesaplada yapılabilir. ama geçici şebeke işleminde mtk cihazlar bootloader açma süresini çok uzun veriyor.. Yunanistandan şebeke alsanda geç başvuru yaptığın için size uzun süre verecek..
Ustam ben basvuru yaptim normal olarak sadece aklima böyle birsey geldi hani tamamen kapaninca yetkili hesap istiyormusya belki yurtdisindan sebeke bilgisi alip kilit acma basvuru yapacak kadar interneti kullanir yine hatti kapatiriz daha fazla faturaya yansimamasi için musait olunca kapalı olan slota simi takip deniycem bakalim yine buradan yazarim farklı bir yol olmuş olur işe yararsa

Üst Alt