Soru Boşta ram miktari

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Arkadaslar sizin boşta ram miktariniz kaç acaba?
Banami oyle geliyor yoksa her guncelleme ile bu sayi azaliyormu :)))

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Aynen öyle 15 saat şarj görürken 9 saata düştü şarjım 8.1.18 ile whatsap bildirim Vs geldi die sevinirken iyice kötü oldu.arada sapıtıyor makina.
Stabil 9.2.2.0 da kotu betayi begenmeyince ona gectm oda iyi degil. Gittikce neden kötü oluyor anlamadım, acaba cok rom degismektenmi?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Stabil 9.2.2.0 da kotu betayi begenmeyince ona gectm oda iyi degil. Gittikce neden kötü oluyor anlamadım, acaba cok rom degismektenmi?
bir roma kötü veya iyi denilebilmesi için minimum 1 hafta denemek gerekir diye düşünüyorum

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
bir roma kötü veya iyi denilebilmesi için minimum 1 hafta denemek gerekir diye düşünüyorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim Üstadım....Kötü derken neye göre kötü? hangi kriter? Batarya açısından ise, kesinlikle en az 2 full şarj sonrası rom kendini toparlayıp, tam performansa ulaşır.....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Kesinlikle aynı fikirdeyim Üstadım....Kötü derken neye göre kötü? hangi kriter? Batarya açısından ise, kesinlikle en az 2 full şarj sonrası rom kendini toparlayıp, tam performansa ulaşır.....

Dogru haklisiniz hocam :)

Oyla:

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
Rom değişirsen 3 gün kullanman gerek oturması için o yüzden biraz sabret.mi6 klavye çok kötü ne kullansam kasıyor gibi yazıo.lg samsung o konuda daha iyi bence

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rom değişirsen 3 gün kullanman gerek oturması için o yüzden biraz sabret.mi6 klavye çok kötü ne kullansam kasıyor gibi yazıo.lg samsung o konuda daha iyi bence
Ben yıllardır SwiftKey kullanıyorum, 3 lisan aynı anda, hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar, hiç bir romda....

Oyla:

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
Şimdi lg samsung iphone kullan orjinal klavyesi.sonra mi6ya geç demek istediğimi anlarsın.bariz kasarak yazıyor.3 tel marka kullanınca anlıo insan.ben Xperia go keyboard shift key 3ünüde denedim.1 aylıl cihazım.aldığım günden beri aynı
[doublepost=1516484862,1516483480][/doublepost]Şöyle tarif edebilirim.iphone 7 son cihazım.kendi klavyesiyle fena seri yazıyordum ama shiftkey tambu Vs kurayım ağır kasarak yazıyordu.o esnada orj geri geçiyordum.seri hızlı yazıyordu.varsa çevrenizde birinde iphone 7 dediğimi deneyin anlayacaksınız.işte mi6 aynı şekilde kasarak yazıyor.seri diil.

Oyla:

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
SwiftKey tavsiye ederim her daim.

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
Şimdi lg samsung iphone kullan orjinal klavyesi.sonra mi6ya geç demek istediğimi anlarsın.bariz kasarak yazıyor.3 tel marka kullanınca anlıo insan.ben Xperia go keyboard shift key 3ünüde denedim.1 aylıl cihazım.aldığım günden beri aynı
[doublepost=1516484862,1516483480][/doublepost]Şöyle tarif edebilirim.iphone 7 son cihazım.kendi klavyesiyle fena seri yazıyordum ama shiftkey tambu Vs kurayım ağır kasarak yazıyordu.o esnada orj geri geçiyordum.seri hızlı yazıyordu.varsa çevrenizde birinde iphone 7 dediğimi deneyin anlayacaksınız.işte mi6 aynı şekilde kasarak yazıyor.seri diil.
iPad'de kullanıyorum, önceki telefonum da iPhone idi. En başta zorlandım. Ama alışınca eline oturuyor, kasma falan yaşamadım henüz.

Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk

Oyla:

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1