Otomatik çekmesi gerekiyor o borcu.Biran evvel kurtulmak için parada yükledim bu borcu nasıl ödeyeceğimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ben de onu bekliyordum ama hiçbir şey yapmıyor kafayı yedirtecek bu turkcellOtomatik çekmesi gerekiyor o borcu.
O zaman o borç dediğim gibi hiç zarar vermez. Babanız bir daha turkcell hat alırsa ona eklenir.Hayır hocam hazır karttı
Hocam şimdi ben arama yapsam hangi 40 tlden harcar. Bir de bu borç öyle para bekliyor içinde neden çekmiyor acaba sırf bunun yüzünden para yükledimO zaman o borç dediğim gibi hiç zarar vermez. Babanız bir daha turkcell hat alırsa ona eklenir.
O gelen 40 tl sizin hediye paketiniz. Onu sadece aramalarda kullanırsiniz. Normal bakiye değil o. Sadece arama yapmak için kullanılır
Hattınız da şu anda 40 tl hediye kontör var. Asıl yükleme sanki bir pakete kesmiş gibiHocam şimdi ben arama yapsam hangi 40 tlden harcar. Bir de bu borç öyle para bekliyor içinde neden çekmiyor acaba sırf bunun yüzünden para yükledim
Yok hocam *123# de de 40 tlyi gösteriyor şuan hiçbir paketim yok. Ayrıyetten 40 tl hediyeyi de yukarıda gösteriyorHattınız da şu anda 40 tl hediye kontör var. Asıl yükleme sanki bir pakete kesmiş gibi