Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldübootloop sorunu fastboota girebiliyorum ama rom atamıyorum
denedim fakat videodaki ilk adımda fastboot boot boot.img kısmında hata vermiyor fakat cihaz işlemi bitirince res atıyor. tekrar fastboota almam erekiyor
Komanda satırı (cmd.exe) ile MI / EU / RU / İD Romlarının kurulması. Bootloader kilidi açık olmalı Bu yöntemle sürüm yükseltmek ve düşürmek mümkündür. Fasrboot için uyumlu rom indirdikten sonra bu yöntemle sürüm kurmak çok kolay ve temiz kurulum oluyor. Fastboot için sürümün dosya uzantısı...
forum.miuiturkiye.net
Cmd.exe ile rom kurmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar aygıt yöneticisine bakın cihazın ismi nasıl gözüküyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle gözüküyor mu?
Bir kaç yöntem var aslında ancak gerek, acele etmiyesiniz. Bir bir yöntemleri denemek lazım. Kolayından zoruna doğru.
Komanda satırı (cmd.exe) ile MI / EU / RU / İD Romlarının kurulması. Bootloader kilidi açık olmalı Bu yöntemle sürüm yükseltmek ve düşürmek mümkündür. Fasrboot için uyumlu rom indirdikten sonra bu yöntemle sürüm kurmak çok kolay ve temiz kurulum oluyor. Fastboot için sürümün dosya uzantısı...
forum.miuiturkiye.net
Cmd.exe ile rom kurmak
Bilgisayar aygıt yöneticisine bakın cihazın ismi nasıl gözüküyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle gözüküyor mu?
Bir kaç yöntem var aslında ancak gerek, acele etmiyesiniz. Bir bir yöntemleri denemek lazım. Kolayından zoruna doğru.
kedacomda android bootloader interface olarak gözüküyor taşıabilir aygıtlarda cıkmıyor.
bu arada rehberinizi denedim flash_all.bat deyince de "DNS sunucusu bölge için yetkili değil." hatası aldım
Recoveri de bir reset yapın, ayrıca yukarıdaki cmd hatası Windowsla bağlı onu da Google de araştırınız.
Cmd yi yönetici olarak çalıştırın.
Hemde dosyaları nereye attınız, C diskinde olmalı. Dosyalara kadar olan yol kısa olmalı. Ana dosyanın ismi de kısa olmalı.