Yardım Bootloader

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Merhaba,Cepport'tan aldığım Mi 6 bugün elime ulaştı.Üzerinde Miui Global Kararlı 9.0.2.0 sürümü yüklü.Sitede yer alan bootloader kilidi açma yönergelerinin hepsini harfiyen yapmama rağmen Mi Unlock Tool cihazın kilit açmak için "your device is not supported by mi unlock" uyarsını veriyor.
Cihaza XiaomiMiTools ile Global developer romu kurmak istedim ama bootloader kilidi açık olmalı diyor.
Öneriniz var mı?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Başvuruda bulundunuz mu ?

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başvuru ekranı beni Mi Unlock Tool indirme sayfasına yönlendiriyor.Cihazdaki Geliştirici seçeneklerinden cihaz eklemeye çalıştığımda da 860006 gibi bir sayı çıkıyor bir de çince yazılar.sanırım romdan dolayı sıkıntı yapıyor.o yüzden de devoloper yüklemek istdedim.fastboot ile mi yüklesem acaba?

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Başvuru ekranı beni Mi Unlock Tool indirme sayfasına yönlendiriyor.Cihazdaki Geliştirici seçeneklerinden cihaz eklemeye çalıştığımda da 860006 gibi bir sayı çıkıyor bir de çince yazılar.sanırım romdan dolayı sıkıntı yapıyor.o yüzden de devoloper yüklemek istdedim.fastboot ile mi yüklesem acaba?
fastboot kullanmak içinde bootloader açık olması gerekiyor peki aynı mi hesabı üzerinde başka bi telefonunuz mu var daha once bootloader kilidi açtığınız ?

birde telefon 2. el mi ?

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Telefon sıfır.yeni mi hesabı oluşturdum onunla deniyorum.yani başka bir mi cihazda bu hesap yok.Cihazı bul açık,mi clouddan cihazı bul açık,geliştirici seçenekleri açık,oem mi unlock açık,sürücüler yüklü,win 10 64 bit sürücü imzalama devre dışı,mifalash kurulu yani eksik yok gibi görünüyor ama bir türlü halledemiyorum.başka bir bilgisayarda deneyeceğim olmazsa.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Telefon sıfır.yeni mi hesabı oluşturdum onunla deniyorum.yani başka bir mi cihazda bu hesap yok.Cihazı bul açık,mi clouddan cihazı bul açık,geliştirici seçenekleri açık,oem mi unlock açık,sürücüler yüklü,win 10 64 bit sürücü imzalama devre dışı,mifalash kurulu yani eksik yok gibi görünüyor ama bir türlü halledemiyorum.başka bir bilgisayarda deneyeceğim olmazsa.

şu aşamaları tekrar kontrol ederek deneyebilir misiniz
  • Telefonumuza, başvuru yaptığımız Mi hesabımızı ekleyip Mi Cloud'u aktif ederek Find my device özelliğini açıyoruz.
  • USB debugging (USB hata ayıklama) modunu açarak Fastboot moduna alıp bilgisayara bağlıyoruz.
  • Unlock butonuna basıp işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Malesef hala "your device is not supported by mi unlock" uyarısı alıyorum.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Malesef hala "your device is not supported by mi unlock" uyarısı alıyorum.
bu hatayı önceden forumdan bi arkadaş daha alıyordu oda mi unlock sayfasından yapmadığı için alıyordu acaba neden direk unlock tool u indirmeye yönlendiriyor sizi onu çözemedim bende

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Evet çok ilginç.Normalde başvuru ekranının gelmesi lazım ama gelmiyor.Unlock diyorum açılan sayfada beni mi unlock programını indirme sayfasına yönlendiriyor.

Oyla:

Fatiherkoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Resmi note3
Konular
0
Merhaba,Cepport'tan aldığım Mi 6 bugün elime ulaştı.Üzerinde Miui Global Kararlı 9.0.2.0 sürümü yüklü.Sitede yer alan bootloader kilidi açma yönergelerinin hepsini harfiyen yapmama rağmen Mi Unlock Tool cihazın kilit açmak için "your device is not supported by mi unlock" uyarsını veriyor.
Cihaza XiaomiMiTools ile Global developer romu kurmak istedim ama bootloader kilidi açık olmalı diyor.
Öneriniz var mı?

İyi akşamlar... 86006 hatasını ben de alıyorum, Bootloader kilidi kapalı mi6 ya xiaomi mi tools ile developer rom yüklenebilir mi? Teşekkürler...

Oyla:
Üst Alt