Yardım Bootloader

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Yanlış hatırlamıyorsam level 5 olman lazim. Her gün görevleri tamamlayıp level atlaman lazım. Benim az kaldı. Level 4 şu an. 5 olunca deneyeceğim. 27 gün oldu.

SedatHizel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
4
Parayla alakası yok ki Xiaomi Comminity den aksam 7 de kayıt olmak için basıyorsun herkese olduğu gibi birşey vermiyor tabiki.Bunu yaptıktan sonra telefonu kapatıp açıyorsun.Kendi hattınla İnternet e girip geliştirici seçeneklerinden mi kilit açmadan başvuruyorsun başarılı diyor.72 saat sonrada bootloder kilidini açıyorsun.Ben tek denemede aldım.

orhan.ozkaann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi mi10t
Konular
0
Yanlış hatırlamıyorsam level 5 olman lazim. Her gün görevleri tamamlayıp level atlaman lazım. Benim az kaldı. Level 4 şu an. 5 olunca deneyeceğim. 27 gün oldu.
Lv değil 30 gün olması lazım birde işin çok zor haberin olsun kayit açmak çok zor saat 9 da başlıyor snyen bile yok hemen kota doluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parayla alakası yok ki Xiaomi Comminity den aksam 7 de kayıt olmak için basıyorsun herkese olduğu gibi birşey vermiyor tabiki.Bunu yaptıktan sonra telefonu kapatıp açıyorsun.Kendi hattınla İnternet e girip geliştirici seçeneklerinden mi kilit açmadan başvuruyorsun başarılı diyor.72 saat sonrada bootloder kilidini açıyorsun.Ben tek denemede aldım.
Evet haklısın öylede oluyor sınırlı kota var yetişir isen 1 ay denedim olmadı

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Yani bootloader açılabilen birseyken böyle bir maratona sokmalari asla kabul edilebilir birsey değil. Samsung s25 ultra aldım ve kurtuldum bu durumlardan. Şu telefona geçtiğimde bile yazılım anlamında dünya kadar fark olduğunu anladım. Boşuna çekmişim bu rezilliği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani şu da var yeni yazılım sürümü tanıtılıyor dünya kadar özellik tanıtıyorlar sonra güncelleme bir geliyor hüsran… Söylenen hiç bir özellik yok hepsi CN sürümüne.

Üst Alt