bootloader yardım

semihh01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
12
hocam anlatayım eniştenin telefonuydu uzaktan geldiler o arada da yapılırsa yap dedi.
normalde geliştiriciyi yüklemek gerek biliyorum ama şansımı deniyim dedim olmadı.
sitesinden indirdiğim fastboot romu ilk önce mi flash tools ile atmayı denedim hata verdi (xiaominin kendi sitesindeki gibi denedim fastboot moda alınarak yapıldığı )(edl modu ayrı bi mod mu bilmiyorumshake~~)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

daha sonra sp flash tools ile deniyim dedim oda yukarda ama ilk spflashtaki hatada ses kısma tuşundan kırmızı barı görür görmez çekmiştim. uzun mor bar görene kadar bekledim bu seferde başka hata aldımshake~~ ama onun ssini alamadım çünkü yola çıkacaklardı ama bulursam atarım.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
hocam anlatayım eniştenin telefonuydu uzaktan geldiler o arada da yapılırsa yap dedi.
normalde geliştiriciyi yüklemek gerek biliyorum ama şansımı deniyim dedim olmadı.
sitesinden indirdiğim fastboot romu ilk önce mi flash tools ile atmayı denedim hata verdi (xiaominin kendi sitesindeki gibi denedim fastboot moda alınarak yapıldığı )(edl modu ayrı bi mod mu bilmiyorumshake~~)

daha sonra sp flash tools ile deniyim dedim oda yukarda ama ilk spflashtaki hatada ses kısma tuşundan kırmızı barı görür görmez çekmiştim. uzun mor bar görene kadar bekledim bu seferde başka hata aldımshake~~ ama onun ssini alamadım çünkü yola çıkacaklardı ama bulursam atarım.

Hocam siz aşağıdaki verdiğim konuyu iyice okudunuz mu? Arkadaş resimli olarak gayet iyi anlatmış. Birşeyleri siz atlıyorsunuz gibime geliyor.

semihh01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
12
Olabilir hocam bilmiyorum :?tekrar baştan deneyecem bi sonraki gelmelerine artıkwaiting~~. teşekkürler.

Hellgate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Latif
Cihazım
mimax
Meslek
öğrenci
Konular
2
hocam flash toolstan room yüklerken aldığınız hata telefonu bilgisayara bağlarken ses kısma tuşuna basmadan bağladığınız için oluyor

Üst Alt