- Adım
- semih
- Cihazım
- Mi 12t pro
- Konular
- 12
Cihaza twrp kurmadan nasıl girmeyi planlıyorsunuzhocam bi özet geçeyimde sıkmadan. telefonu cuma aldım (ilk alıcısıyım yani) mesaj attım, dün onay geldi. sp flash tool ile geliştirici sürümünü yükledim. unlock denedim olmuyor. şöyle bi saçmalık var zaten unlock olsa twrp yerine girebilmem gerekmiyormu. ses kısma+güç fastboot açıyo. ses açma+güç ismini bilmediğim telefon altındada kablo görünümlü bi yer açıyor. teşekkürler
hocam işte onu bilmiyorum nasıl kuracam(kendi twrpsi var zannediyordum acemilik ) bi öyle bi konu varsa linkini atarsanız sevinirim.Cihaza twrp kurmadan nasıl girmeyi planlıyorsunuz
hocam işte onu bilmiyorum nasıl kuracam(kendi twrpsi var zannediyordum acemilik ) bi öyle bi konu varsa linkini atarsanız sevinirim.
Malesef o sürümde sabitlenmiyor, data partisyonu şifreli bu şifreyi kıracak bir twrp çıkana kadar imkansızhocam son bi sorum olcak twrpnin dilini türkçe yapıyorum çıkıp geri girdiğimde tekrardan eski haline dönüyo çince oluyo. bunu sabitleyemezmiyiz. çok soru sordum bugün özür dilerim