Yardım Bootloader Unlock Garanti Dışı Yapıyormu ?

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Merhaba Arkadaslar. 2 gun once cepporttan Kvk garantili Redmi 5 plus aldim. Gayet memnunum ancak bootloader kilidini acmak istiyorum. Daha once bu konuda tartismalar olmus ancak guncel cevaplari merak ediyorum.
Bootloader kilidini acmak Telefonumu garanti disi birakir mi ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
garanti firmasına göre değişebiliyor kimi firma sorun cıkarmıyor bazıları da evet garanti dışı kalır diyor aslında garanti firmanızı arayıp sorabilirsiniz "bootloader kilidini açıp cihazı brick yaparsanız garanti 1-2 tamir eder sonra ücret isteyebilir buna dikkat edin"

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini acarken cihazi brick yapacagimi sanmiyorum. Acemi kullanici degilim yani. Bazilari kvk da Garanti disina cikiyor demis bazilari cikmiyor demis tam bir cevap yok anlasilan. burhan0660 bir sorum daha vardi ; ilk defa xiaomi kullandigim icin bootloader hakkinda pek bilgim yok genelde de acilirken factory reset atiliyor cihaza. Xiaomi de de BL unlock yaparken cihaza factory reset atiliyormu ?

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
garanti firmasına göre değişebiliyor kimi firma sorun cıkarmıyor bazıları da evet garanti dışı kalır diyor aslında garanti firmanızı arayıp sorabilirsiniz "bootloader kilidini açıp cihazı brick yaparsanız garanti 1-2 tamir eder sonra ücret isteyebilir buna dikkat edin"
BL Kilidini kapatmaya çalışırken cihazı brick ettim, şu anda serviste ve garanti dahilinde görünüyor.

Düzeltme: haricinde yazmışım dahilinde olacak...

Son düzenleme:
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba Arkadaslar. 2 gun once cepporttan Kvk garantili Redmi 5 plus aldim. Gayet memnunum ancak bootloader kilidini acmak istiyorum. Daha once bu konuda tartismalar olmus ancak guncel cevaplari merak ediyorum.
Bootloader kilidini acmak Telefonumu garanti disi birakir mi ?
Bilinen "Delta" haricinde tüm servisler garanti dışı bırakıyor hocam. (Diğer servisler için, ilgili garanti firmalarına mail yolu ile ulaşabilirsiniz)

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
BL Kilidini kapatmaya çalışırken cihazı brick ettim, şu anda serviste ve garanti dahilinde görünüyor.

Düzeltme: haricinde yazmışım dahilinde olacak...
hocam sonuç ne ücret talep etti mi kvk senden bl açık diye

Oyla:
Üst Alt