arkadaşlar bootloader açmadan root atmak mümkün mü ?
M mcansanda Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Can Cihazım Redmi Note3 Yaş 27 Konum Bursa Katılım 6 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Ekim 2016 #1 arkadaşlar bootloader açmadan root atmak mümkün mü ?
VSM Emekli Yönetici Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım VESİM Cihazım Mİ5 32 GB Konum şanlıurfa/ birecik Katılım 12 Ağustos 2014 Konular 64 Mesajlar 2.324 Tepkime puanı 2.006 Puanları 188 20 Ekim 2016 #2 mcansanda' Alıntı: arkadaşlar bootloader açmadan root atmak mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... maalesef hocam mümkün değil
mcansanda' Alıntı: arkadaşlar bootloader açmadan root atmak mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... maalesef hocam mümkün değil
M mcansanda Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Can Cihazım Redmi Note3 Yaş 27 Konum Bursa Katılım 6 Ekim 2016 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 VSM' Alıntı: maalesef hocam mümkün değil Genişletmek için tıkla ... ee hacı ben bootloader başvurusu yaptım hala sms ile bildirim gelmedi.
VSM' Alıntı: maalesef hocam mümkün değil Genişletmek için tıkla ... ee hacı ben bootloader başvurusu yaptım hala sms ile bildirim gelmedi.
VSM Emekli Yönetici Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım VESİM Cihazım Mİ5 32 GB Konum şanlıurfa/ birecik Katılım 12 Ağustos 2014 Konular 64 Mesajlar 2.324 Tepkime puanı 2.006 Puanları 188 20 Ekim 2016 #4 mcansanda' Alıntı: ee hacı ben bootloader başvurusu yaptım hala sms ile bildirim gelmedi. Genişletmek için tıkla ... 1-10 gün arası geliyor hocam
mcansanda' Alıntı: ee hacı ben bootloader başvurusu yaptım hala sms ile bildirim gelmedi. Genişletmek için tıkla ... 1-10 gün arası geliyor hocam
xtrem06 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ramazan Cihazım Mi9 lite Yaş 48 Konum ankara Katılım 11 Nisan 2015 Konular 2 Mesajlar 211 Tepkime puanı 59 Puanları 43 20 Ekim 2016 #5 mcansanda' Alıntı: arkadaşlar bootloader açmadan root atmak mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Münkün : Medyaları görmek için kayıt olmalısınız note 3 pro & Tapatalk
mcansanda' Alıntı: arkadaşlar bootloader açmadan root atmak mümkün mü ? Genişletmek için tıkla ... Münkün : Medyaları görmek için kayıt olmalısınız note 3 pro & Tapatalk
RepairM@n Hak ismi okunmalı dillerde ! Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım RepairM@n Cihazım Xiaomi Konum Türkiye Katılım 2 Ocak 2016 Konular 5 Mesajlar 252 Tepkime puanı 130 Puanları 58 20 Ekim 2016 #6 Kendinden rootlu rom: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Edl mod için gerekli konu: http://forum.miuiturkiye.net/konu/note-3-pro-fastboottan-edl-gecirme.5666/ MiFlash 64 bit: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Gerekli olan her şey burda hocam. MiFlash 64 bit ile edl modda rootlu romu kurabilirsiniz.
Kendinden rootlu rom: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Edl mod için gerekli konu: http://forum.miuiturkiye.net/konu/note-3-pro-fastboottan-edl-gecirme.5666/ MiFlash 64 bit: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Gerekli olan her şey burda hocam. MiFlash 64 bit ile edl modda rootlu romu kurabilirsiniz.