- Adım
- yok
- Cihazım
- yok
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Yüklü romlar TR Ve RU son sürümleri şuanki
- Telefon Modeli
- Mİ 9 Lite ve Mi 10
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba 2 cihazım var Mi 9 Lite (RU Romlu) birde Mi 10 (TR Romlu) ikisinide türkiyeden aldım akasya avmdeki orjinal xiaomi mağazasından. Ancak belirttiğim gibi cihazlar o ROMlarla geldiler. ben bunların ikisinede MI (Global) ROM yüklemek istiyorum. Yükledikden sonra bootloaderi tekrar geri kilitleyebilir miyim?
internette sadece çin ve global arasında geçerseniz kilitlemeyin gibi yazılar gördüm global sürümlerde sorun olmaz diyorlar ancak RU ve TR global sürüm mü bilmiyorum sonuçta çin gibi farklı ülkelere aitler... neyse sorum üstte bootloaderi globale geçince kilitleyebilirmiyim? orj halleri RU Ve TR
Not: lütfen ne olur ne olmaz açık kalsın gibi yorumlar yapmayın bilen/denemiş birisinden net cevap bekliyorum
internette sadece çin ve global arasında geçerseniz kilitlemeyin gibi yazılar gördüm global sürümlerde sorun olmaz diyorlar ancak RU ve TR global sürüm mü bilmiyorum sonuçta çin gibi farklı ülkelere aitler... neyse sorum üstte bootloaderi globale geçince kilitleyebilirmiyim? orj halleri RU Ve TR
Not: lütfen ne olur ne olmaz açık kalsın gibi yorumlar yapmayın bilen/denemiş birisinden net cevap bekliyorum