Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper OS 2 Global Rom,Versyon 2.0.205.0
Telefon Modeli
Redmi Note 12 4G (NFC yok)
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Değerlı Forum Halkı,Redmi Note 12 4G telefonuma rom indirmek istiyordum ve bootloader kilidinin kolay açılmadığını öğrendim,Mi comunity uygulamasından Bootloader kilit açmal için izin almak gerekiyormuş,kaç gündür deniyorum ama her gün 2000 kişiye izin veriliyor,oda zaten anında doluyor,yani kısaca ben bu cihazın bootloader kilidini açamıyorum.Bu izin almadan Bootloader açmanın bir yolu var mı? Artık bu durumdan sıkılmaya başladım ve bu sistem beni sinir krizine soktu.Çok fazla araştırdım ancak bi türlü kesin sonuç veren bir şey bulamadım.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Merhabalar Değerlı Forum Halkı,Redmi Note 12 4G telefonuma rom indirmek istiyordum ve bootloader kilidinin kolay açılmadığını öğrendim,Mi comunity uygulamasından Bootloader kilit açmal için izin almak gerekiyormuş,kaç gündür deniyorum ama her gün 2000 kişiye izin veriliyor,oda zaten anında doluyor,yani kısaca ben bu cihazın bootloader kilidini açamıyorum.Bu izin almadan Bootloader açmanın bir yolu var mı? Artık bu durumdan sıkılmaya başladım ve bu sistem beni sinir krizine soktu.Çok fazla araştırdım ancak bi türlü kesin sonuç veren bir şey bulamadım.
Hindistan cihazıysa ücretli anlık açarız eğer globalse ise başvuruyla ücretsiz açarız size özel mesaj atabilirsiniz

Oyla:

Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
1
Hindistan cihazıysa ücretli anlık açarız eğer globalse ise başvuruyla ücretsiz açarız size özel mesaj atabilirsiniz
Selamlar hocam,konuma yazdığınız cevap için teşekkürler. Cihazım Redmi Note 12 4G (Global), HyperOS 2 sürümü yüklü. Hindistan değil, Global sürüm olduğu için ücretsiz yardımcı olabileceğinizi belirtiyorsunuz. Nasıl bir şey yapacağız tam olarak?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt