Rehber Bootloader kilidinin açılma süresini azaltma veya hemen açma

• Konbuyu başlatan mm33
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 2K

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Programını indirin ve kurulumu tamamlayın.Karşınıza bölge seçim ekranı gelecek ÇİN'i seçin devam edin.Daha sonra karşınıza tekrar cihazınız normal çalışır durumda mı yoksa fastboot'damı diye soracak normal olanı seçin daha sonra program telefonu bulacak alttan select'e basın cihaz kapanacak ve fastboot moda geçecek sonra tekrardan kapanıp recovery moduna geçecek sonra program'dan ok deyip devam edin karışınıza 4 seçenek çıkacak bu arada cihazı yeniden başlatın 4 seçenek'ten unlock bootloader olanı seçin telefon fastboot moda geçecek daha sonra telefon'da açık olan miui hesabınızla programa giriş yapın ve daha sonra kilidi aç deyin ve bekleyin adımları eksiksiz izlediğiniz taktirde süreniz çok kısalacak yada çok şanslıysanız direk açılacak.

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

Son düzenleme:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Programını indirin ve kurulumu tamamlayın.Karşınıza bölge seçim ekranı gelecek ÇİN'i seçin devam edin.Daha sonra karşınıza tekrar cihazınız normal çalışır durumda mı yoksa fastboot'damı diye soracak normal olanı seçin daha sonra program telefonu bulacak alttan select'e basın cihaz kapanacak ve fastboot moda geçecek sonra tekrardan kapanıp recovery moduna geçecek sonra program'dan ok deyip devam edin karışınıza 4 seçenek çıkacak bu arada cihazı yeniden başlatın 4 seçenek'ten unlock bootloader olanı seçin telefon fastboot moda geçecek daha sonra telefon'da açık olan miui hesabınızla programa giriş yapın ve daha sonra kilidi aç deyin ve bekleyin adımları eksiksiz izlediğiniz taktirde süreniz çok kısalacak yada çok şanslıysanız direk açılacak.

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Herhangi bir MTK Cihazda denendi mi?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
V2 Tool MTK ile pek iyi çalışmıyor
Özetle süreye katkısı yok diye biliyorum Note 8 Pro'da denendi ama yine de şans işi

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
V2 Tool MTK ile pek iyi çalışmıyor
Özetle süreye katkısı yok diye biliyorum Note 8 Pro'da denendi ama yine de şans işi
Valla gerekirse cihazı brick bile ederim noauth dosyası ile beraber sırf denemek için ama şu bootloader i asla kilitlemem hocam.O yüzden denemeyeceğim tek şey bu olabilir

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla gerekirse cihazı brick bile ederim noauth dosyası ile beraber sırf denemek için ama şu bootloader i asla kilitlemem hocam.O yüzden denemeyeceğim tek şey bu olabilir
Bende önermiyorum hocam denemeyin sonuç %80 olumsuz olacak zaten.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bende önermiyorum hocam denemeyin sonuç %80 olumsuz olacak zaten.
Doğrudur,şimdi kilidi kapatmak için tekrar rom atmam lazım zaten.E bu durumda no auth dosyası da atamam.İşte herhangi bir brick durumunda da kurtaramayacağım için denemek istemiyorum.

Üst Alt