Soru Bootloader kilidini kilitlemek

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Daha öncesinde garantili redmi note 5 kullanırken istedigim gibi bootloader kilidini kitleyip kilidi acabiliyordum lakin redmi note 8 e gectim cihaz global versiyon arkasında ce sertfikası var ama imei attım imei attigim için bootloader kilidi kilitlenirse cihaz brick olurmu ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aman hocam bırakın açık kalsın, ne olur ne olmaz.. Ne zararı var ki açık olmasınındrunk~~

Oyla:

miuww

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Daha öncesinde garantili redmi note 5 kullanırken istedigim gibi bootloader kilidini kitleyip kilidi acabiliyordum lakin redmi note 8 e gectim cihaz global versiyon arkasında ce sertfikası var ama imei attım imei attigim için bootloader kilidi kilitlenirse cihaz brick olurmu ?
Hocam kilidini tavsiye etmem ama kilitliyceksen kitle cihaz brick olsun sorun değil mi tool V2 indir ordan normal birde brick seçeneği var cihaz brick olursa brick seçeneğini seçin orjinal romunu yükleyin tamam bu kadar yanlışım varsa affola

Yönetim Notu : Verilen bilgi hatalıdır...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aman hocam bırakın açık kalsın, ne olur ne olmaz.. Ne zararı var ki açık olmasınındrunk~~

Kilitlemek icin sormuyorum olaki dalgınlığıma gelirse önceden hazırlıklı olmak için soruyorum

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam kilidini tavsiye etmem ama kilitliyceksen kitle cihaz brick olsun sorun değil mi tool V2 indir ordan normal birde brick seçeneği var cihaz brick olursa brick seçeneğini seçin orjinal romunu yükleyin tamam bu kadar yanlışım varsa affola
Öyle bir şey mümkün değil yeni cihazlarda yetkili hesap lazım Yanlış bilgi vermeyin. Bl kilidi kapanan cihazlara mutlaka edl modda yetkili hesapla rom atılıyor.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Boot kilidini kilitlemeniz durumunda IMEI değişikliği yüzünden sadece Yetkili hesap ile geri açılabilir rom yükleme yapamazsınız IMEI düşerse tekrar atamazsınız yetkili hesabı ile önce boot kilidini açtırmak gerekiyor ki şuan 200 TL ve üzeri yetkili hesabı ile açtırma ücreti karar size kalmış umarım açıklayıcı olmuştur

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yetkili hesap veya box yardımı ile bootloader kilidi açılmaz. Global cihazı global romda, Çin cihazını çin Romunda bootloader kilidini kilitlerseniz brick olmaz. Ama çin cihazlar size kilidi açık geldiği için ve sizin hesabınızla bootloader kilidi açılmadığı için başvuru yapıp çin romunda 1 hafta kullanmanız gerekir. Mesela dün bir tane note 8 global romda bootloader kilitlemiş, yetkili hesapla çin romu kurduk başvuru yaptı 1 hafta bekleyecek, kilit açılınca global rom yükleyecek. Yani yazının özeti; bootloader kilitlemek sağlıklı değil riskli bir işlemdir. ama global cihazlarda kendi hesabınızla bootloader açtıysanız global romda kilitleyebilirsiniz. (sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.)

Oyla:

miuww

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Arkadaşlar hepinize yardımınızdan dolayı teşekkür ediyorum kilitlemesem telefon orjinalli bozulmuş olurmu yani garanti gittim mi kabul edermi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşlar hepinize yardımınızdan dolayı teşekkür ediyorum kilitlemesem telefon orjinalli bozulmuş olurmu yani garanti gittim mi kabul edermi

Delta garanti harici garanti dışı kalır.

Oyla:
Üst Alt