Yardım Bootloader Kilidini kapatmak yardım

erguvan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
9
akadaşlar whatsap ban yedim.sorunu araştırınca boot kilidinin açık olmasından kaynaklı cihazımda whasp uygulamasını kullanamıyorum.Bu sebepten dolayı kilidi kapatmak istiyorum nasıl yapılacağını biliyorum.ama riskli olduğunu söyleyenler var.Bu konuda tecrubesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden TEŞEKKÜRLER

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 14 pro + çin model olma riski var sakın kilit kapatmayın. Eğer çin model ise başınıza büyük iş açarsınız. orjinal imeisini sorgulayın model kodu çıkacaktır.

erguvan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 14 pro + çin model olma riski var sakın kilit kapatmayın. Eğer çin model ise başınıza büyük iş açarsınız. orjinal imeisini sorgulayın model kodu çıkacaktır.

çin değil ustad orjinal global cihaz sorgulama yaptım çünkü boot kilidini ben açmıştım.boot kilidini whatsap için kapatmak zorundayım.kapatıp tekrar açsam whasap kulanabilirmiyim..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çin değil ustad orjinal global cihaz sorgulama yaptım çünkü boot kilidini ben açmıştım.boot kilidini whatsap için kapatmak zorundayım.kapatıp tekrar açsam whasap kulanabilirmiyim..
O zaman sorun yok kilidi açtığınız mi hesabını cihazdan çıkış yapmayın olumsuz bir durumda mi flash unlock ile beklemeden kilit açarsınız. Fastboot rom yüklerken clean and lock seçmeniz yeterli olacaktır.

erguvan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sorun yok kilidi açtığınız mi hesabını cihazdan çıkış yapmayın olumsuz bir durumda mi flash unlock ile beklemeden kilit açarsınız. Fastboot rom yüklerken clean and lock seçmeniz yeterli olacaktır.
eyvallah hocam ALLAH razı olsun

Üst Alt