Yardım Bootloader kilidini açamıyorum

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Tekrardan herkese merhabalar. Bugün BL kilidini açmaya karar verdim bazılarınız bilir önceki konudan. Önceki konuda yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkürler. Ama geliştirici seçeneklerinden hesap ve cihaz eklendiğimde fotoğraftaki hata karşıma çıkıyor.
Hata :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sim kartımı takmama, mobil veriyi açmama ve USB hata ayıklamayı da açmama rağmen bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-06-18-18-07-682_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-06-18-18-07-682_com.android.settings.jpg
    452,1 KB · Görüntüleme: 6

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Tekrardan herkese merhabalar. Bugün BL kilidini açmaya karar verdim bazılarınız bilir önceki konudan. Önceki konuda yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkürler. Ama geliştirici seçeneklerinden hesap ve cihaz eklendiğimde fotoğraftaki hata karşıma çıkıyor.
Hata :

Sim kartımı takmama, mobil veriyi açmama ve USB hata ayıklamayı da açmama rağmen bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayarlardan mi hesabı yerine girip hesabınızdan çıkın sonra tekrar bu ekrana gelin ve hesap ve cihaz ekle deyin sonra hesapta oturum açılmadığı için sizi oturum açma sayfasına götürecek sonra oturumu açın sonra tekrar bu sayfaya gelip hesap ve cihaz ekle deyin

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Hata :

cihaz arayüzünden yapamıyorsan pc den unlock başvurusu da yapabilirsin 1 haftaya acılır orada saat biçiminden süre verecektir

Oyla:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan mi hesabı yerine girip hesabınızdan çıkın sonra tekrar bu ekrana gelin ve hesap ve cihaz ekle deyin sonra hesapta oturum açılmadığı için sizi oturum açma sayfasına götürecek sonra oturumu açın sonra tekrar bu sayfaya gelip hesap ve cihaz ekle deyin
Oldu hocam teşekkürler.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
cihaz arayüzünden yapamıyorsan pc den unlock başvurusu da yapabilirsin 1 haftaya acılır orada saat biçiminden süre verecektir
Hocam pc'den nasıl yapabiliyoruz. Bu yöntemi ilk defa duyuyorum.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Hocam pc'den nasıl yapabiliyoruz. Bu yöntemi ilk defa duyuyorum.
mi hesabı açık olacak cihazda mi unlock ile sanki açıyormussun gibi yapacaksın sana saat söyleyecek o saat dolunca takacaksın telefonu tekrar fastboot modunda bu kez açılacak

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
mi hesabı açık olacak cihazda mi unlock ile sanki açıyormussun gibi yapacaksın sana saat söyleyecek o saat dolunca takacaksın telefonu tekrar fastboot modunda bu kez açılacak
Tamamdır hocam aklımda bulunsun belki bir gün işime yarar. Çok teşekkürler

Oyla:
Üst Alt