İpucu Bootloader kilidine başvuru yapıldıktan sonra yapılmaması gereken kısımlar.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
1. Sistem tarafından gelen iyileştirme güncellemeleri yapılmamalı.
(Uygulama güncelleştirmesi yapabilirsiniz.WhatsApp,Messenger, Instagram gibi güncelleştirmeler yapılabilir.)
2. Sistem tarafından gelen otomatik güncelleştirme ayarları kapatılmalı.
3. Mi hesabından çıkış yapılmamalı.
4. Sim kart yerinden çıkarılmamalı.

Not:Bu söylediklerim yapılırsa eğer süre uzayabilir 1 kere basmakta fayda var

Önemli: Bootloader kilidine başvuru yapılırken hesap ve cihaz ekle sekmesine 1 kere basılmalı,hesap ve cihaz ekleye ard arda defalarca basarsanız süre uzayabilir belli olmaz.
Dediğim gibi sadece 1 kere basılmalı.
Başarıyla eklendi yazısı gördüğünüz andan itibaren 7 gün içerisinde kilidinizi, mi flash unlock programının yardımı ile bilgisayarınıza kurup,bootloader kilidini açabilirsiniz.
Bootloader kilidini açarken geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama sekmesini açmalısınız ve oem kilidini de açmanız gerekmekte ayrıca cihazınızı fastboot moduna almalısınız.

NOT: Bootloader kilidini açarken tüm bilgileriniz sıfırlanacaktır,yedekleme yapmayı unutmayın.

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Linkte yer alanları da ekleyin...

Harunasd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
MI 10 PRO
Konular
6
Ben bootloader kilit süresini beklerken sim kartı çıkartım, hesap değiştirdim, hesap ekle yazısına 3-5 kere tıkladım ama herhangi bir uzama olmadı.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4

drkmen75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bartu
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
3 telefonla da denedim hiçbir uzama göremedim. Bence tamamen şans işi.
Mrb bende telefondan bootreader kilidini actirmak için hesap ve cihaz ekle adımlarını yaptım acemi olduğum için oldumu olmadimi garanti olsun diye 3 5 defa denedim iliskilendirildi diye yazıyı gördüm acaba olmusmudur dediğiniz gibi hemen acilirmi yoksa çok kez hesap ekle yaptığımdan süre uzamismidir cihazı 3 gün önce aldim bu arada

mad_08010

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Mrb bende telefondan bootreader kilidini actirmak için hesap ve cihaz ekle adımlarını yaptım acemi olduğum için oldumu olmadimi garanti olsun diye 3 5 defa denedim iliskilendirildi diye yazıyı gördüm acaba olmusmudur dediğiniz gibi hemen acilirmi yoksa çok kez hesap ekle yaptığımdan süre uzamismidir cihazı 3 gün önce aldim bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehberi inceleyin son islemde kilidi ac dediginizde kilidi acmaya calisacak acilmazsa uyari verecek su kadar saat bekleyin seklinde. O sure sonunda tekrar deneyin acilacak. Dikkat edilmesi gereken hususlari da inceleyin. Cihazi fastboot moduna almaniz gerekiyor kilit acma isleminde.

Son düzenleme:

soulless535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soulless
Cihazım
mi9t
Meslek
Ö.Güvenlik
Konular
3
Recovery kısmından format atmak zorunda kaldım kilit açma süresi değişmedi. Telefoncular millete wifi bile açmayın diyor kazmalar

Üst Alt