Çözüldü Bootloader kilidim açıktı hatalı ROM kurulması sonucu kilit kapandı

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, birkaç gün önce telefonum cebimden düştü ve telefon açıldıktan 10-15 saniye sonra kendini yeniden başlatıp duruyordu. Sorunun yazılımsal olmasını umarak güncel bir stock global rom ile temiz bir kurulum yapmak istedim. Romu MiFlash aracılığı ile kurdum, mi kilidim açıktı. Fakat sebebini anlamadığım bir şekilde rom kurulumu bittikten sonra telefon recovery menüye attı, yeniden başlattığımda bootloop sorunu ortaya çıkıyor. Fastboot arayüzüne ulaşabiliyorum fakat bu sefer mi kilidim (bootloader kildi) gittiği için izin vermiyor kuruluma. MiUnlock uygulamsı ile kilidimi açmak istedim fakat fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Ayrıca MiFlash ile başka bir rom yüklemek istediğimde 2. fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Bootloaderı bir türlü tekrar açamadım. Ne yapabilirim? (telefon yutdışı cihazı)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Merhaba, birkaç gün önce telefonum cebimden düştü ve telefon açıldıktan 10-15 saniye sonra kendini yeniden başlatıp duruyordu. Sorunun yazılımsal olmasını umarak güncel bir stock global rom ile temiz bir kurulum yapmak istedim. Romu MiFlash aracılığı ile kurdum, mi kilidim açıktı. Fakat sebebini anlamadığım bir şekilde rom kurulumu bittikten sonra telefon recovery menüye attı, yeniden başlattığımda bootloop sorunu ortaya çıkıyor. Fastboot arayüzüne ulaşabiliyorum fakat bu sefer mi kilidim (bootloader kildi) gittiği için izin vermiyor kuruluma. MiUnlock uygulamsı ile kilidimi açmak istedim fakat fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Ayrıca MiFlash ile başka bir rom yüklemek istediğimde 2. fotoğraftaki uyarıyı veriyor. Bootloaderı bir türlü...

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
Deniycem hocam, eğer eski bir roma geçmek istersem dikkat etmem gereken bir şey var mı. Recovery menüden wipe data yapıp o şekilde eski romdan yeni roma geçmiştim. Yine aynısını mı yapmalıyım?
Telefonda mi hesabı açıksa çıkış yapın ve fastboot moda alıp yükleyin, rom yüklerken gene sağ alttaki seçeneklerden clean all seçin.

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Google play sorunu Google hizmetlerinden kaynaklı. Google hizmetleri APK olarak kurunca düzeliyordu.

Oyla:

Afflictus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
4
Google play sorunu Google hizmetlerinden kaynaklı. Google hizmetleri APK olarak kurunca düzeliyordu.
Evet hocam videodaki adamın dediği sürümü ve bir kaç sürümü yükledim yükleme hatası verdi. En son sürümü bulup indirdim sorun düzeldi. Umarım güvenlik açısından bir sorun yaratmaz

Oyla:
Üst Alt