- Adım
- Bekir
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 6
7 gün sonra tekrar deneyiniz.Merhabalar arkadaşlar telden işlemleri yaptım ve pcden ise bu Xiaomi uygulaması ile gerekli işlemleri yaptım forumdan bakarak kilid açılmış mi ?
Hocam koruma için belli bir süre veriyor size 6 gün 22 saat vermiş bu sürenin sonunda tekrar deneğinizde açabileceksinizMerhabalar arkadaşlar telden işlemleri yaptım ve pcden ise bu Xiaomi uygulaması ile gerekli işlemleri yaptım forumdan bakarak kilid açılmış mi ?
Normal hocam.Hocam yanlış yaptığım için mi oldu yoksa normal mi bu peki ?
Tamam hocam tesekkurlerNormal hocam.
Hocam birde bu süre sonunda kilid direk açılır mı yoksa yine bekleme süresi mi verir ??Normal hocam.
Süre vermez hemen açılırTamam hocam tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birde bu süre sonunda kilid direk açılır mı yoksa yine bekleme süresi mi verir ??
Bekleme süresince farklı mi hesabı girişi yapmamaya dikkat edin. Sim kartı değiştirmekte sorun olabilir. Bunlar dışında beklemekten başka yapılacak birşey kalmıyorHocam birde bu süre sonunda kilid direk açılır mı yoksa yine bekleme süresi mi verir ??
Tamam hocam sağolun bu süreden sonra bu işlemleri tekrar yapacağım değil mi ?Bekleme süresince farklı mi hesabı girişi yapmamaya dikkat edin. Sim kartı değiştirmekte sorun olabilir. Bunlar dışında beklemekten başka yapılacak birşey kalmıyor