Bu hatalarla karşılaşan çok kişi var. Hangi yolları izlediğinizi de yazsaydınız keşke.bootloader kilidini kaldırdım arkdaslar tesekkurler ilginiz için![]()
Hocam cihaz stabil degil devloper romda acıyor boot kilidini. Öncelikle sp flastool programının son sürümünü indirin HiddeNKinG hocamın konusu mevcut ordan yararlana bilirsiniz. Sonra su linkteki:Bu hatalarla karşılaşan çok kişi var. Hangi yolları izlediğinizi de yazsaydınız keşke.
Önce linkte verilen romu yüklediniz (tabi burada hangi yolla yüklediğinizi yazmanız da çok yararlı olur) sonra Unlock işlemlerine başladınız ve %50 hatası almadan Unlock yaptınız. Öylemi?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Hocam cihaz stabil degil devloper romda acıyor boot kilidini. Öncelikle sp flastool programının son sürümünü indirin HiddeNKinG hocamın konusu mevcut ordan yararlana bilirsiniz. Sonra su linkteki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romu flashtool yardimiyla kuruyoruz. Rom kurmayi biliyosunuz varsayiyorum. Sonra bu likten:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi unlock programını indirn Ve açın net baglantinizi kontrol edin gerekli.
Programa miui hesabi ile giris yapcksiniz. İlerleyen adımda size cihazı Fastboot modda baglamanizi soyleyecek. Baglayin devam edin hadi hayirli olsun.. Umarim yardımı olur
Bana da geldi 6.4.7 güncelleme indirdi otomatik olarak wifiye bağlıydı bu arada indirdikten sonra alttaki tekrardan başlat butonuna bastım güncelleme yi kurdu ben farklı bir şey yapmadım ilk defa demedim oldu yani biraz da kendiliğinden oldu her şey...merhabe arkadaşlar bende geliştirici sürümünde (6.1.21) cihazımın kilidini kaldırdım fakat telefonuma gelen 6.4.7 güncellemesini indirip , güncellemeye çalışıyorum ama güncelleme başarısız diyiyo bunu defalarca yaptım olmadı birtürlü , acaba bana yardım edebilecek bi arkadaş varmı
6.4.7 yi tavsiye etmem ben şahsen. Stabil değil. İllede kuracam diyosaniz Manuel indirp kurunbende tekrar başlat butonuna basıyorum telefon açılıp kapanıyor ama güncelleme başarısız oldu diyip tekrar denememi istiyor