Soru Bootloader kilidi yardım

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar,Bu hafta sonu redmi note 10 pro aldım ve Bootlader kilidinin açılmasını beklemeye başladım aldıgım yer açılınca imei işlemini yapıcak.
Tüm ayarları yapıp bana verdi kilit açılınca getir dedi.Yalnız ben eski telefonumdan mi hesabından çıkmayı unuttuğumu yeni fark ettim ve yeni teldede aynı hesap kayıtlı.Bir sorun olurmu
Ne yapmam gerekiyor teşekkür ederim .

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Sorun olmaz. Aynı MI hesabından birden fazla cihaz için kilit açılabiliyor.

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz. Aynı MI hesabından birden fazla cihaz için kilit açılabiliyor.
Teşekkür ederim hocam eski telefondan mi hesabın dan çıkış yaptım. Kilidin açılmasını bekliycem. Birde sim kartı takılı kalmak zorunda mı bootloader kilidi açılana kadar.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Teşekkür ederim hocam eski telefondan mi hesabın dan çıkış yaptım. Kilidin açılmasını bekliycem. Birde sim kartı takılı kalmak zorunda mı bootloader kilidi açılana kadar.
Evet sim değişikligi olmayacak ve temizleyici uygulamasını aclsitirmayin bu sürede

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Çok teşekkür ederim saolun
Repair işlemi yapacak kişi veya kurumdan modem dosyasını bir USB attırıp kıyıda tutun her güncelleme geldiğinde fastboot üzerinden kurmanız gerekiyor çünkü hocam

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Repair işlemi yapacak kişi veya kurumdan modem dosyasını bir USB attırıp kıyıda tutun her güncelleme geldiğinde fastboot üzerinden kurmanız gerekiyor çünkü hocam
Nasıl yani hocam, neyi kurmam gerekli anlamadım ksr bakmayın. Yani Rdm 9 pro kullanıyorum şuan tüm güncellemeleri kuruyorum herhangi bir sorun olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylemek istediğim hocam güncellemeden kasıt, normal mıuı güncellemesimi yoksa rom atmak mı.

Son düzenleme:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Nasıl yani hocam, neyi kurmam gerekli anlamadım ksr bakmayın. Yani Rdm 9 pro kullanıyorum şuan tüm güncellemeleri kuruyorum herhangi bir sorun olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylemek istediğim hocam güncellemeden kasıt, normal mıuı güncellemesimi yoksa rom atmak mı.
Her güncelleme sonrası modem dosyası istiyor aksi takdirde cihazı bootlopta kalıyor mi 10 t sonrası poco red mi Xiaomi serisi o şekilde hocam

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Her güncelleme sonrası modem dosyası istiyor aksi takdirde cihazı bootlopta kalıyor mi 10 t sonrası poco red mi Xiaomi serisi o şekilde hocam
Hocam korkum telin elimde patlaması 3 gün oldu daha bootlader kilidi bile açılmadı. Bu şekilde çalısırsa güncellemem bende sorun etmem.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Hocam korkum telin elimde patlaması 3 gün oldu daha bootlader kilidi bile açılmadı. Bu şekilde çalısırsa güncellemem bende sorun etmem.
Bunu deneyin.
Boot kilidi açık şekilde kullanın attığım posttaki talimatlar ile ömürlük kullanabilirsiniz. Sorunsuz update alabilirsiniz. Modem vs istemez
Diyelim dediğim şekilde sıkıntı oldu çift IMEI kapandı boot kilidi açık olduğu için anında repair yaptırabilirsiniz hocam tercih sizin artık

Üst Alt