Yardım Bootloader kilidi ve SafetyNet

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Arkadaşlar merhaba, telefonum global modeldir. Bootloader kilidi açıktır. IMEI tamir işlemi yapılmamıştır. Geçen gün global MIUI 12 kullanırken, Google Play Store'den SafetyNet testi indirdim ve cts profile başarısız oldu. Fastboot yolu ile MIUI 11 e android 9 a döndüm. (Global versiyon) Fakat aynı testi yine yaptığımda aynı sorun olduğunu keşfettim. Yine aynı yöntemle Avrupa romu yükledim ve sorun aynı. (Hiç bir türlü yazılıma müdahale etmedim, ne root ne twrp). Şimdi size sorum şu arkadaşlar sizde de aynı durum oluyor mu ? Olmuyorsa neler yapabilirim. Teşekkürler.

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
çok teşekkür ederim
Suan şehir dışına cikiyorum yolda olduğum için videoyu YouTube a yükleyemedim. Video 2 parttan oluşuyor 1. Part ve yeniden başlattıktan sonra diye :) Videoda MC Donalds ı denemeye çalıştım ama yolda olduğum için internetim kesildi videodan sonra baktım root uyarısı veriyor.
Drive a yükledim linkler bunlar:

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Suan şehir dışına cikiyorum yolda olduğum için videoyu YouTube a yükleyemedim. Video 2 parttan oluşuyor 1. Part ve yeniden başlattıktan sonra diye :) Videoda MC Donalds ı denemeye çalıştım ama yolda olduğum için internetim kesildi videodan sonra baktım root uyarısı veriyor.
Drive a yükledim linkler bunlar:
Çok teşekkür ederim uğraştığınız için

Oyla:
Üst Alt