Soru Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
11
Evet arkadaşlar elimde çift hat server kayıtlı cihaz var cihazımın kilidi açmak ve root atmak istiyorum yapmam gereken işlemler olduğu için bunları yapmadan öncede bilmem gerekenler var
1- Cihazda şuan GLOBAL HyperOS 3.0.5.0 yüklü

Sorularım
1-Bootloader kilidini beklemeden açabiliyor muyuz , açtıktan sonra cihaz sıfırlanıyor mu ona göre yedek almam gerek
2-Kilidi açtık ettik farklı rom kurduk yada root işlemleri sonrası imeiler ucuyor mu
3-Bootloader kilidi açık kullanıp da sorun yaşayan var mı bankacılık uygulamaları sonra whatsap gibi sosyal medya uygulamaları
Konuya hakim olan arkadaşlar yada yetkili bir arkadaş bilgi verirse ona göre bende işlem yapayım

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
20
1-beklemek gerek galiba cihaz modeline göre değişiyor.ben eski model telefonu açmıştım yarım saat içinde oldu.haftalarca bekleyenler olmuş.kilit sonrası sıfırlandı yedek almak gerek.
2-server kayıtlarda risk var imei uçabilir.
3-bankacılıkta endişen var ise root işine veya rom atmak işine girme derim.resmi romlarda zaten root olmuyor.costum romlarda genelde root var .yalnızca eu rom hem costum rom hem de root yok bildiğim kadarı ile.

ek olarak xiaomi artık kilit işini kapatmış diye duydum kesin bişey yok sadece bir duyum.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
15t pro kullanıyorum bende.

Cihazı sıfırlanıyor

Server kayıtlı cihazım, imeilerde uçma olmadı. 5 kere farklı fastboot rom kurdum imeilerde sıkıntı olmadı.

Apatch olarak rootladim cihazı bankacılık uygulamalarında sıkıntı yaşamıyorum.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Hocam ben bootloader kilidini script yöntemiyle başvuru yaptım sorunsuz açıldı.
Server kayıtlı cihaz fastboot ile rom değiştiriyorum hala bir sorun yaşamadım ama bankacılık uygulamaları için rehberler var hocam da bahsetmiş zaten bir sıkıntı yaşamazsınız işlemleri doğru yaparsınız eğer

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bildiğiniz güzel bir yedekleme ve geri yükleme programı var mı telefonun bütün ayarlarına kadar yedekleyip geri yükleyecek
birde anında kilit açabiliyor muyuz

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Anında olmuyor önce başvuru yapıp ayarlardan hesabınızı etkileyeceksiniz sonra da unlock tool programına aynı cep numarası ile giriş yapın ilk kez deneyince %85 civarında kalacaktır sonra saat verecektir örneğin 178 saat gibi Googledan bi saat gün hesaplaması yaparsınız kaç güne denk geliyorsa o gün saat geldiğinde cihazı fastboot moduna alıp tekrardan unlock işlemini başlatırsanız başarıyla açarsınız kilidi. Ben geri yükleme yapmadığım için herhangi bir program/uygulama öneremeyeceğim.

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Server kayıtlı cihaz fastboot ile rom değiştiriyorum hala bir sorun yaşamadım ama bankacılık uygulamaları için rehberler var hocam da bahsetmiş zaten bir sıkıntı yaşamazsınız işlemleri doğru yaparsınız eğer
evet hocam geldik buraya mi hesap eklemiyor topluluğa atıyor android 16 hyperos 3 için bana da yardımcı olursan bende açmak istiyorum gerekli dosyalara nerden ulaşırım sizden bilgi bekliyorum

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
Hocam bu yöntemi detaylı anlatabilir misiniz? Script yöntemini. Elimde eski Bi cihaz var bl açmak istiyorum

Üst Alt