Soru Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
11
Evet arkadaşlar elimde çift hat server kayıtlı cihaz var cihazımın kilidi açmak ve root atmak istiyorum yapmam gereken işlemler olduğu için bunları yapmadan öncede bilmem gerekenler var
1- Cihazda şuan GLOBAL HyperOS 3.0.5.0 yüklü

Sorularım
1-Bootloader kilidini beklemeden açabiliyor muyuz , açtıktan sonra cihaz sıfırlanıyor mu ona göre yedek almam gerek
2-Kilidi açtık ettik farklı rom kurduk yada root işlemleri sonrası imeiler ucuyor mu
3-Bootloader kilidi açık kullanıp da sorun yaşayan var mı bankacılık uygulamaları sonra whatsap gibi sosyal medya uygulamaları
Konuya hakim olan arkadaşlar yada yetkili bir arkadaş bilgi verirse ona göre bende işlem yapayım

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
20
1-beklemek gerek galiba cihaz modeline göre değişiyor.ben eski model telefonu açmıştım yarım saat içinde oldu.haftalarca bekleyenler olmuş.kilit sonrası sıfırlandı yedek almak gerek.
2-server kayıtlarda risk var imei uçabilir.
3-bankacılıkta endişen var ise root işine veya rom atmak işine girme derim.resmi romlarda zaten root olmuyor.costum romlarda genelde root var .yalnızca eu rom hem costum rom hem de root yok bildiğim kadarı ile.

ek olarak xiaomi artık kilit işini kapatmış diye duydum kesin bişey yok sadece bir duyum.

Üst Alt