Yardım Bootloader Kilidi Nasıl Açacağım

emirhanskw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
1
Kankalar ben mi 10t pro 5g (Apollo) bootloader açıcam ama 7 günde beklemek istemiyorum çünkü hat takamiyorum bozuk, telefonun anakarti arka kapağı tümden açık edl moda geçip yetkisiz yapmak istiyorum veya patched firehose varsa toollarla yapmak istiyorum yardım edin bulamıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Öyle bir seçenek yok maalesef. Zaten cihazda şebeke olmaz ise başvuru ile de açamazsınız Sadece ücretli server lardan açılır.

emirhanskw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir seçenek yok maalesef. Zaten cihazda şebeke olmaz ise başvuru ile de açamazsınız Sadece ücretli server lardan açılır.
Para ödemek istemiyorum, ayrıca telefon açılmıyor bootloopa dusuyor sadece bataryayı çıkarıp taktigimda geri geliyor eğer şarj biterse yada kapanırsa yine acilmiyor yazılımsal bir hata düzeltmek istiyorum o yuzden

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Para ödemek istemiyorum, ayrıca telefon açılmıyor bootloopa dusuyor sadece bataryayı çıkarıp taktigimda geri geliyor eğer şarj biterse yada kapanırsa yine acilmiyor yazılımsal bir hata düzeltmek istiyorum o yuzden
Kilit kapalı o hatalara düşmesi çok zor donanımsal arızadır maalesef. Tabi önceden açıktır, yazılım yüklerken falan yarıda keser bunlar hariç. Bu durumda bu cihazda kilit açılmaz, rom yüklenmez.

emirhanskw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
1
Kilit kapalı o hatalara düşmesi çok zor donanımsal arızadır maalesef. Tabi önceden açıktır, yazılım yüklerken falan yarıda keser bunlar hariç. Bu durumda bu cihazda kilit açılmaz, rom yüklenmez.
Mesela patched firehose ve devcfg ile bootloader Kilidi acilabilirmi bypasslanip?

emirhanskw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
1
Hayır. Firehose auth olmadan yazılım yüklemeye yarar. Edl den onu deneyebilirsiniz.
Hocam ben edl moda aldım ve enginering rom yuklesem bootloader Kilidi acabilirmiyim yada acabilirmisiniz kaç tl

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam ben edl moda aldım ve enginering rom yuklesem bootloader Kilidi acabilirmiyim yada acabilirmisiniz kaç tl
Hayır kilit sadece server dan ücretli açılır. Zaten o masrafa gerek yok. Üstte bilgi verdim bu cihazda donanımsal arıza olabilir..kilit kapalı bu hatalara düşmez. Bu tespit doğruysa zaten kilit açılsa da işinize yaramaz.

emirhanskw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
1
Hayır kilit sadece server dan ücretli açılır. Zaten o masrafa gerek yok. Üstte bilgi verdim bu cihazda donanımsal arıza olabilir..kilit kapalı bu hatalara düşmez. Bu tespit doğruysa zaten kilit açılsa da işinize yaramaz.
Hocam zaten boş telefon oylesine açmak istiyorum ama firehose dosyasını bulamıyorum yada crackli bulabilirsem chimera falan iyi olur

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam zaten boş telefon oylesine açmak istiyorum ama firehose dosyasını bulamıyorum yada crackli bulabilirsem chimera falan iyi olur
Topladığınız bilgilerin hepsi yanlış. Bu cihazda öyle tek tık kilit falan açılmaz. Söylediğiniz uygulamaların hepsi bizde mevcut. Olsa zaten olur deriz ya da yaparız.
Bu cihazda kilit 2 şekilde açılır
1.Offical araç ile başvuru yaparak (cihaz brick ise olmaz)
2. Ücretli server ile. (Cihaz bozuk gibi o para ödenmesi saçma.)

İyi forumlar.

Üst Alt