Yardım Bootloader kilidi için yardım

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12 global
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar elimde redmi note 8 yurt dışı bir cihaz var.Telefoncuya vermiştim imei attırmak için , telefoncu imei atmış ve bootloader kilidini kapatmış.Ben şimdi kendim açmak istiyorum , kilit için başvuru yaptığımda ve verilen sürenin bittiğini nasıl anlarım ne zaman açmam gerektiğini nasıl anlarım ve ben kilidi açarken hani telefon sıfırlandığı için attırdığım imei de gider mi? Teşekkürler şimdiden.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hiç başvuru yapmadım telefoncu kapattiğindan beri , bugün başvuru yapayim dedim geliştirici seçeneklerinden mi kilit acma yeeinden hesabı ekle diyorum hesap doğrulanamadi diye hata veriyor
Mi hesabından çıkiş yapınız. Daha sonra aynı yerden tekrar başvuru yapmaya çalışınca sizi hesap açma yerine atacak. Tekrar oturum açıp başvuru yapınız

Oyla:

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Mi hesabından çıkiş yapınız. Daha sonra aynı yerden tekrar başvuru yapmaya çalışınca sizi hesap açma yerine atacak. Tekrar oturum açıp başvuru yapınız
Peki verilen sürenin bittiğini ve açmam gereken zamanı nasıl anlayacağım?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mahmut3156, Bir sayfa geride cevap yazıldı ? Okuyun lütfen

Oyla:

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
YouTube'dan bulabilirsin gerekli yardımı güncel bir videoya gir adb driverlari kur sürücü imzasını kaldır mi unlock programını kur 168 saat verecek o süre bittikten sonra açılacak

Oyla:

Dogan04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Araştırma
Cihazım
Redmi note 8 Pr
Konular
2
Arkadaşlar elimde redmi note 8 yurt dışı bir cihaz var.Telefoncuya vermiştim imei attırmak için , telefoncu imei atmış ve bootloader kilidini kapatmış.Ben şimdi kendim açmak istiyorum , kilit için başvuru yaptığımda ve verilen sürenin bittiğini nasıl anlarım ne zaman açmam gerektiğini nasıl anlarım ve ben kilidi açarken hani telefon sıfırlandığı için attırdığım imei de gider mi? Teşekkürler şimdiden.
Kardeşim Malesefki Telefoncuların Bir çoğu Artık Bootloader kilidini Açmakla Uğraşmıyo Arka Kapağı söküp Edl modda alıp direkt İmei Attıyorlar sen Geliştirici Seçeneklerden Mi kilid Açma Durumundan Hesap ve cihaz Ekleye Tıkla Hesabını Cihazınla İlişkilendir Onun Sonrasında Bilgisayarına Mi unlock tr programını indir Kaç Saat Sonra Açabiliceğini Son aşamada Sana Söyler Zaten umarım İşine Yarar Kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt