Yardım Bootloader kilidi için yardım

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12 global
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar elimde redmi note 8 yurt dışı bir cihaz var.Telefoncuya vermiştim imei attırmak için , telefoncu imei atmış ve bootloader kilidini kapatmış.Ben şimdi kendim açmak istiyorum , kilit için başvuru yaptığımda ve verilen sürenin bittiğini nasıl anlarım ne zaman açmam gerektiğini nasıl anlarım ve ben kilidi açarken hani telefon sıfırlandığı için attırdığım imei de gider mi? Teşekkürler şimdiden.

Mustafa.dgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
Arkadaşlar elimde redmi note 8 yurt dışı bir cihaz var.Telefoncuya vermiştim imei attırmak için , telefoncu imei atmış ve bootloader kilidini kapatmış.Ben şimdi kendim açmak istiyorum , kilit için başvuru yaptığımda ve verilen sürenin bittiğini nasıl anlarım ne zaman açmam gerektiğini nasıl anlarım ve ben kilidi açarken hani telefon sıfırlandığı için attırdığım imei de gider mi? Teşekkürler şimdiden.
Aynı sorun bende de var telefonun orijinal imeisi olmadığından bl açılmaz dediler.

Oyla:

Mustafa.dgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
Telefonun kendiliğinden gelen imei numarası varken mi açmam gerekiyordu?
Hocam bende tam bilmiyorum bende forum açtım bana orijinal imei gerek dediler zaten telefonda mi açma kısmında açmaya bastığın zaman "request parameter error" diye hata veriyor

Oyla:

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende tam bilmiyorum bende forum açtım bana orijinal imei gerek dediler zaten telefonda mi açma kısmında açmaya bastığın zaman "request parameter error" diye hata veriyor
Kilit başvurusu hiç yapmadım , bende denerim bakalım ne olacak , belki daha detayli bilen biri yardimci olur , Teşekkür ederim sizede :)

Oyla:

Mustafa.dgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
Kilit başvurusu hiç yapmadım , bende denerim bakalım ne olacak , belki daha detayli bilen biri yardimci olur , Teşekkür ederim sizede :)
Rica ederim bi çözüm yolu bulursanız bana haber verirseniz memnun olurum

Oyla:

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Mi unlock ile açmayı deneyin. Süresi bitmiş ise açar zaten. Bitmemiş ise kalan süreyi gösterir
Hiç başvuru yapmadım telefoncu kapattiğindan beri , bugün başvuru yapayim dedim geliştirici seçeneklerinden mi kilit acma yeeinden hesabı ekle diyorum hesap doğrulanamadi diye hata veriyor

Oyla:
Üst Alt