Soru BOOTLOADER Kilidi Hemen Açılabilir mi ?

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Arkadaşlar sorum bu cihazım Mi 5s 128GB modeli bekleyecek zamanım yok hemen unlock etme şansım var mı ?

================================================================================

arkadaşlar birde bilgisayarım USB Hata Ayıklama açık olduğu halde telefonumu görmüyor ( MTP görüyor sadece ) win 7 x64 için driver linki atarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Hemen olmaz hocam en az birkaç gün... Mtp dışında görmez...

Redmi Note 3 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam cevap için teşekkürler şimdi şöyle bir durum var bir arkadaşımda BST diye bir cihaz var ve bu cihaz BOOTLOADER kilidini hemen kaldırıyor... ancak bunun için cihazı EDL moduna alması gerekiyor.... EDL moduna almaya çalıştığımızda ( ADB üzerinden "adb reboot edl" komutu ile ) cihaz direkt yeniden başlıyor ve birşey olmuyor... FASTBOOT modunda ( "fastboot oem edl" komutu ile ) EDL moduna almaya çalışınca da bunun için BOOTLOADER kilidi açılmalıdır diyor ? EDL moduna alabilirsem çözeceğim işi ama cihaz EDL moduna girmiyor ? cihazda MIUI 8.0.22.0 diye bir sürüm yüklü ve sanırım fake ROM

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27

hocam peki unlock için sms gelmeden unlock tool u indirip unlock yapma şansımız yok mu ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam cevap için teşekkürler şimdi şöyle bir durum var bir arkadaşımda BST diye bir cihaz var ve bu cihaz BOOTLOADER kilidini hemen kaldırıyor... ancak bunun için cihazı EDL moduna alması gerekiyor.... EDL moduna almaya çalıştığımızda ( ADB üzerinden "adb reboot edl" komutu ile ) cihaz direkt yeniden başlıyor ve birşey olmuyor... FASTBOOT modunda ( "fastboot oem edl" komutu ile ) EDL moduna almaya çalışınca da bunun için BOOTLOADER kilidi açılmalıdır diyor ? EDL moduna alabilirsem çözeceğim işi ama cihaz EDL moduna girmiyor ? cihazda MIUI 8.0.22.0 diye bir sürüm yüklü ve sanırım fake ROM
Hayır bst bootloader kilidini hemen kaldırmıyor. Cihazı brick ediyor :) Denemek isterseniz edl kablo ile cihazı edl ye alabilirsiniz. Unlock için başvueup onaylanmasını beklemelisiniz.

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Hayır bst bootloader kilidini hemen kaldırmıyor. Cihazı brick ediyor :) Denemek isterseniz edl kablo ile cihazı edl ye alabilirsiniz. Unlock için başvueup onaylanmasını beklemelisiniz.

Allah razı olsun hocam valla kurtardınız cihazı yoksa yarın zorlayacaktim o zaman Xiaomi den SMS

Oyla:
Üst Alt