- Adım
- burak
- Cihazım
- redmi note 9pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 11
- Telefon Modeli
- Redmi Note9 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
İyi forumlar .
Cihazım Xiaomi pocophone f1 64gb
Cihazın Geliştirici özelliklerindeki işlemler tamamlandı .
Cihaz Windows 10 64bit işletim sisteminde Mi Flash Unlock versiyon 4.5.813.51 sürümünde ( güncel) Bootleader kilidi açılması için Mi hesabından doğrulama kodu ile giriş yapıldı . Buraya kadar bir sorun yoktur .
İşem anı
1. Her ihtimale karşı Windows 10 Sürücü imzası zorlaması devredışı bırakıldı .
2. Pc üzerinden Mi flash unlock uygulaması yönetici olarak açıldı . Giriş yapıldı .
3. Cihaz fastboot moduna alındı .
4. Cihaz bilgisayara bağlandı . Aygıt yöneticisinden görüldü .
5. Mi Unlock uygulamasından cihaz bulundu ve unlock sekmesine basıldı .
6. İşlem sırasında aygıt yöneticisinden aygıt silindi ve işlem sonunda cihaz doğrulama hatası verdi .
Dip not : Cihazın USB kablosu orijinal kablosu değildir . Zaten ben hatanın buradan çıktığını düşünüyorum ama hiçbir sitede de orijinal kablo kullanın gibi bir uyarı görmedim .
Resimler Aşağıda
Bilgilendirlmeyi bekliyorum . Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . İyi forumlar
Ek bilgi : Cihazın Hata ayıklama ve OEM kilidi açıktır . Android işlemleri eksiksiz tamamlandı .
Cihazım Xiaomi pocophone f1 64gb
Cihazın Geliştirici özelliklerindeki işlemler tamamlandı .
Cihaz Windows 10 64bit işletim sisteminde Mi Flash Unlock versiyon 4.5.813.51 sürümünde ( güncel) Bootleader kilidi açılması için Mi hesabından doğrulama kodu ile giriş yapıldı . Buraya kadar bir sorun yoktur .
İşem anı
1. Her ihtimale karşı Windows 10 Sürücü imzası zorlaması devredışı bırakıldı .
2. Pc üzerinden Mi flash unlock uygulaması yönetici olarak açıldı . Giriş yapıldı .
3. Cihaz fastboot moduna alındı .
4. Cihaz bilgisayara bağlandı . Aygıt yöneticisinden görüldü .
5. Mi Unlock uygulamasından cihaz bulundu ve unlock sekmesine basıldı .
6. İşlem sırasında aygıt yöneticisinden aygıt silindi ve işlem sonunda cihaz doğrulama hatası verdi .
Dip not : Cihazın USB kablosu orijinal kablosu değildir . Zaten ben hatanın buradan çıktığını düşünüyorum ama hiçbir sitede de orijinal kablo kullanın gibi bir uyarı görmedim .
Resimler Aşağıda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgilendirlmeyi bekliyorum . Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . İyi forumlar
Ek bilgi : Cihazın Hata ayıklama ve OEM kilidi açıktır . Android işlemleri eksiksiz tamamlandı .