Soru Bootloader kilidi bekleme suresince temizleyici uygulamasi kullanmak sorun olur mu?

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Bootloader icin bekleme suresince temizleyici kullanilmamasi gerektigi ile ilgili bir yazi okumustum.Dogrulugi nedir acaba.Dogruysa neden?Ya da dikkat etmem gereken baska seyler var mi?

Son düzenleme:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bootloader icin bekleme suresince temizleyici kullanilmamasi gerektigi ile ilgili bir yazi okumustum.Dogrulugi nedir acaba.Dogruysa neden?
İlk defa duydum. Bence sallamasyon haber 😁 Sim kartını çıkarmamak lazım diye biliyorum. Hocalarımız şimdi yazar dikkat etmen gereken şeyleri.

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa duydum. Bence sallamasyon haber 😁 Sim kartını çıkarmamak lazım diye biliyorum. Hocalarımız şimdi yazar dikkat etmen gereken şeyleri.
Onemli dikkat etmem gereken şeyler varmi bildiginiz

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bootloader icin bekleme suresince temizleyici kullanilmamasi gerektigi ile ilgili bir yazi okumustum.Dogrulugi nedir acaba.Dogruysa neden?Ya da dikkat etmem gereken baska seyler var mi?
Biraz şans diyelim hocam,direkt etki bazen etmeyebiliyor.Ancak genelde kullanmayın diyoruz,
Mesela Yusufblr belirttiği gibi sim kart durumunu bastıra bastıra söylüyoruz,lakin kendim açarken birden fazla kez çıkarıp takmıştım bir sorun teşkil etmedi süre için.
En önemlisi hesaptan çıkış yapmamanız ancak.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet hocam 168 saat içerisinde kullanmayın. Temizleyici cache temizliği de yapıyor ve bu da kilit açma aracına bağladığınızda aracın cihazı tanımamasına, daha doğrusu ilk defa bağlanmış gibi algılamasına neden oluyor.

Yani en azından bir kaç öncesine kadar temizleyici uygulamasında bu şekilde bir bug mevcuttu. İsterseniz bir deneyin belki bug düzeltilmiştir.

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Evet hocam 168 saat içerisinde kullanmayın. Temizleyici cache temizliği de yapıyor ve bu da kilit açma aracına bağladığınızda aracın cihazı tanımamasına, daha doğrusu ilk defa bağlanmış gibi algılamasına neden oluyor.

Yani en azından bir kaç öncesine kadar temizleyici uygulamasında bu şekilde bir bug mevcuttu. İsterseniz bir deneyin belki bug düzeltilmiştir.
Ben bir kac kere yaptim ama sizce bir sorun olurmu hocam.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ben bir kac kere yaptim ama sizce bir sorun olurmu hocam.
Bir kaç ay önce yazmış olsaydınız evet baştan başlayacaktır derdim ama yazdığım gibi belki güncelleme yapılmıştır. Şu anda yapabileceğiniz bir şey zaten yok. Bekleyip hep beraber görelim. :)

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Bir kaç ay önce yazmış olsaydınız evet baştan başlayacaktır derdim ama yazdığım gibi belki güncelleme yapılmıştır. Şu anda yapabileceğiniz bir şey zaten yok. Bekleyip hep beraber görelim. :)
Sure dolmadan denersem sure sifirlanirmi hocam.Ona gore deneyebilirim.

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
burası ramazan programına dönmüş, kilidini açmak istediğiniz cihazla ilgili Xiaomi sunucularına bir kayıp (cihazı bul) başvurusu veya şüpheli bir işlem olmadığı sürece sıkıntı çıkmaz, 168 vermesindeki sebepte çalınma vb. durumlara karşı önlem

vka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 12S
Meslek
Öğrenci
Konular
9
MTK cihazlar için direk süre beklemeden bl kilidini açma vardı CMD üzerinden çalışıyor geçen sene bir yt kanalından indirmiştim istersen MTK ise cihaz yardımcı olurum hem cihaz sıfırlanmiyor bende MIUI unlock toolda sıfırlanıyor

Üst Alt