Çözüldü Bootloader kilidi açma

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.3.0 SMOMIXN
Telefon Modeli
Note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar elimde Note 12 Pro 5G mevcut fake rom yüklü olduğu için rom değiştirmek için bootloader kilidini açmak istedim başvuruyu yaptım 884 saat verdi anormal bir şekilde 1 ay 6 gün yaptı bekledik bekledik o gün geldi tekrar girdim uygulamaya ve bu sefer de 238 saat oldu imeinin de süresi 4 aydan az kaldı her seferinde yeniden mi süre verecek anlamadım ayarlardan tekrar başvuruda bulunmadım sadece beklememe rağmen olmadı yardımcı olabilecek veya sorunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Süre uzatma sebebinin neden olduğunu kimse net bir şekilde olmuyor. Güvenlik gereği heralde. Mecbur süreyi bekleyeceksiniz ya da server'dan ücretli unlock yapılır. Ya da direnç ile imei yapılır. Kilit süresi beklerken şebeke giderse 2 aylık geçici şebeke işlemi de yapılabilir..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Süre uzatma sebebinin neden olduğunu kimse net bir şekilde olmuyor. Güvenlik gereği heralde. Mecbur süreyi bekleyeceksiniz ya da server'dan ücretli unlock yapılır. Ya da direnç ile imei yapılır. Kilit süresi beklerken şebeke giderse 2 aylık geçici şebeke işlemi de yapılabilir..

Oyla: Çözüm

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Cihazınız Pro Plus mu Pro 5G mi?

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız Pro Plus mu Pro 5G mi?
Pro 5g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

Oyla:

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
fsrkli mail adresleriyle oturum açarak deneyin. hemen acildigi bile oluyor. boş yere beklemeyin

Oyla:

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2
Merhabalar elimde Note 12 Pro 5G mevcut fake rom yüklü olduğu için rom değiştirmek için bootloader kilidini açmak istedim başvuruyu yaptım 884 saat verdi anormal bir şekilde 1 ay 6 gün yaptı bekledik bekledik o gün geldi tekrar girdim uygulamaya ve bu sefer de 238 saat oldu imeinin de süresi 4 aydan az kaldı her seferinde yeniden mi süre verecek anlamadım ayarlardan tekrar başvuruda bulunmadım sadece beklememe rağmen olmadı yardımcı olabilecek veya sorunu bilen varsa yardımcı ola

yöntemi var da herkesin işine gelmiyor işte, bazıları bu işten para kazandığı için. bu sana uyar mı bi bak istersen

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21

yöntemi var da herkesin işine gelmiyor işte, bazıları bu işten para kazandığı için. bu sana uyar mı bi bak istersen
Deneyeyim umarım olur sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fsrkli mail adresleriyle oturum açarak deneyin. hemen acildigi bile oluyor. boş yere beklemeyin
Deneyeceğim yardımınız için sağolun.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
Merhaba süreyi bekledim tekrardan 282 saat verdi kafayı yemek üzereyim sinirden ne yapmam gerekiyor her seferinde süre sıfırlanıyor direnç değiştirmek istemiyorum ücretli kilit açmak için de bütçem yok yardımcı olabilir misiniz.

Oyla:

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
15
Merhabalar elimde Note 12 Pro 5G mevcut fake rom yüklü olduğu için rom değiştirmek için bootloader kilidini açmak istedim başvuruyu yaptım 884 saat verdi anormal bir şekilde 1 ay 6 gün yaptı bekledik bekledik o gün geldi tekrar girdim uygulamaya ve bu sefer de 238 saat oldu imeinin de süresi 4 aydan az kaldı her seferinde yeniden mi süre verecek anlamadım ayarlardan tekrar başvuruda bulunmadım sadece beklememe rağmen olmadı yardımcı olabilecek veya sorunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hocam bende aynı konudan müzdaribim bu başvuru nasıl yapılıyor acaba

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
Hocam bende aynı konudan müzdaribim bu başvuru nasıl yapılıyor acaba
Tekrar başvurdum telefonunu uçak moduna alma kapatma verdiği süre boyunca açık kalsın sim kartını çıkarma tekrar bilgisayara bağlayıp deneme yapma böyle yaparsan olur sanırım öncesinde uçak moduna almıştım ondan olabilir umarım yaparsın mi unlock tool uygulamasını indirip yapacaksın önce başvurmanız gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt