Soru Bootloader Kilidi Açma Sorunu ve Rom Tavsiyesi

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Merhaba;

Xiaomi Note 3 telefonumun bootloader kilidini açmak istiyorum. Ancak sıfır kurulum Windows 10 cihazda denilenleri adım adım yapmama rağmen mi unlock programını indirip telefonu fastboot ekranında bağladığım zaman programdaki unlock simgesi aktif olmuyor. 72 saat vs gibi herhangi bir uyarı da vermiyor giriş yaptığım halde ama bootloader kilidini açamıyorum ne hikmetse. Sorunu çözebilmek için ne tavsiye edersiniz?

Bir de MIUI 12 muhtemelen bu cihaza gelişi baya uzun sürecek. Benim kafamda MIUI 12 beta ve Miroom var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ya da bunlar harici tavsiye edebileceğiniz Note 3 için stabil ve kullanışlı bir rom önerebilir misiniz?

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Xiaomi tool v2 ile bootloader kilidi açmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi tool v2 ile bootloader kilidi açmayı deneyebilirsiniz.

Denedim ancak olmadı ne yazık ki.
Uygulama üzerinden fastboot modunda cihazı ara dediğim zaman cihazı hiç bulmuyor.
Normal çalışma modunda cihazı buluyor ancak fastboota geçtikten sonra kendi kendine press any key to continue yazısı çıkıyor ve arama sonucu başarısız oluyor.
2 farklı kabloda denedim ikisinde de aynı şey oldu.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Merhaba;

Xiaomi Note 3 telefonumun bootloader kilidini açmak istiyorum. Ancak sıfır kurulum Windows 10 cihazda denilenleri adım adım yapmama rağmen mi unlock programını indirip telefonu fastboot ekranında bağladığım zaman programdaki unlock simgesi aktif olmuyor. 72 saat vs gibi herhangi bir uyarı da vermiyor giriş yaptığım halde ama bootloader kilidini açamıyorum ne hikmetse. Sorunu çözebilmek için ne tavsiye edersiniz?

Bir de MIUI 12 muhtemelen bu cihaza gelişi baya uzun sürecek. Benim kafamda MIUI 12 beta ve Miroom var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ya da bunlar harici tavsiye edebileceğiniz Note 3 için stabil ve kullanışlı bir rom önerebilir misiniz?
Telefonda USB hata ayıklama aktifmi
Ve başka bir PC de denemenizi tavsiye ederim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba;

Eu beta kullanıyorum ama beta artık mi note 3 ve bir kaç cihaz için bitmiş durumda, eu stabili bekleyip kurabilirsiniz.

Oyla:

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda USB hata ayıklama aktifmi
Ve başka bir PC de denemenizi tavsiye ederim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

USB hata ayıklama aktif başka bir cihazda tekrar deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu beta kullanıyorum ama beta artık mi note 3 ve bir kaç cihaz için bitmiş durumda, eu stabili bekleyip kurabilirsiniz.

Miroom kuracaktım ama sanırım o da geliştirilmesi durdurulmuş ama sanki EU romun konusunda geliştirilmesi durduruldu gibi bir şey okumuştum.

Oyla:

prenscih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Eu rom ve Miroom betaların ikisinide kullandım, aradaki fark belli oluyor Miroom daha hatasız ve kullanışlı tasarlanmış, Eu romda eksikler vardı. Miroom kurmanızı tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt