- Adım
- Görkem
- Cihazım
- Poco X6 Pro
- Konular
- 6
Ben hâlâ miui kullanıyorum da hyperoslarda bl kilidi ücretli mi açılıyor ne saçma sistem buHyperoslarda açılamıyor maalesef. Ücretli artırmanız gerekiyor.
Hocam bu fake romlar son zamanlarda mi çıktı sanki son 1 yıl gibi. Neden custom rom yükleniyor ki cihazlaraMi community den izin almanız lazım sonra buraya gelip add device demeniz lazım. Bide osun fake olup olmadığını görmek için ss atarmisiniz
Bilmiyorum ne zaman çıktı ilk yurtdışı cihazımı 2.5 ay önce aldım. Fake romdu bootloader kilidi açıp global yükledim. Sebebini inanin bende bilmiyorum H.kadioglu hocam bu konu hakkında bir şey demişti sanırım. Ona soralımHocam bu fake romlar son zamanlarda mi çıktı sanki son 1 yıl gibi. Neden custom rom yükleniyor ki cihazlara
Ben sanırım şimdi anlamaya başladım neden satıcıların bu tarz romlar kurduğunu. Cihazi temin ettiklerinde çin romlu olarak geliyor ve cihaz İngilizce oluyor satıcılar da Türkçe çin rom koyuyorlar (cihaz çin cihazı olduğu için kilit açamazlar ve rom yukleyemezler) Ben satıcıların imei atabilmeleri için fake rom koyuyorlar sanıyordumGENEL BİLGİLENDİRME;
Fake rom: Çin romandan %85 oranında Türkçeleştirilmiş rom.
Yükleme sebebi: Çin model cihazlara bootloader kapalı global rom yüklenememesi.
Güncelleme almama sebebi: güncelleme ile beraber tekrar İngilizce olmaması için.
Bu romda güncelleme yapamama sebebi: Muhtemelen modifikasyon, sertifika, imzalama vb. Sebepler