Yardım Bootloader Kilidi açılmıyor

burakyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global v14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi akşamlar, Redmi Note 12 Pro 5G model telefonumun bootloader kilidini açmak için MiFlash unlock uygulamasını kullanarak kilidini açmak istedim. Öncesinde 168 saat bekleme süresini geçtim. Ancak halen resimdeki gibi hata yazısı çıkıyor ve kilidi açılmıyor. Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burakyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Servis? Yetkili teknik servis? Xiaomi, kendisi bu işlemi yapmaz. Yetkili olmayan servisler de H.kadioglu hocamızın yaptığı işlemi yapacaktır ve aynı veya daha fazla ücret talep edecektir.
İthalatçı garantili olduğu için cihazım, ithalatçı firmanın sağladığı yetkili servise yollayacağım. 2 yıllık garanti sunuyorlar.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
İthalatçı garantili olduğu için cihazım, ithalatçı firmanın sağladığı yetkili servise yollayacağım. 2 yıllık garanti sunuyorlar.

Garanti dışı kalması için garantiye göndereceksiniz yani... Çivi çiviyi söker gibi :D

Mutlaka sonucu belirtin ama hocam. Konuyu takibe alıyorum, nasıl bir işlem yapacaklarını merak ettim.

Oyla:

burakyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Garanti dışı kalması için garantiye göndereceksiniz yani... Çivi çiviyi söker gibi :D

Mutlaka sonucu belirtin ama hocam. Konuyu takibe alıyorum, nasıl bir işlem yapacaklarını merak ettim.
Pazartesi kargoya vereceğim hocam :) Benim asıl istediğim nfc özelliğinin telefonuma geri kazandırılması. Çünkü olması gerekirken görünmüyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
BL kilidini açmak garanti dışına çıkartıyor cihazı. Garantiye gönderip cihazınızı garanti dışına çıkartılmasını talep edecekseniz. Resmi ithalatçılar genelde zaten yeterince legal olmayan iş yapıyorlar, bakalım sizin istediğinizi de yapacaklar mı. :D

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Pazartesi kargoya vereceğim hocam :) Benim asıl istediğim nfc özelliğinin telefonuma geri kazandırılması. Çünkü olması gerekirken görünmüyor.

Hocam *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI görünüyor?

Oyla:

burakyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Hocam *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI görünüyor?
1 adet görünüyor, ki zaten telefona direnç işlemi uygulandığını biliyorum. Büyük ihtimalle yanlış numara direnç uygulandığı için nfc özelliği kayboldu diye düşünüyorum. Serviste bunu düzelttikleri zaman geri gelecektir.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
1 adet görünüyor, ki zaten telefona direnç işlemi uygulandığını biliyorum. Büyük ihtimalle yanlış numara direnç uygulandığı için nfc özelliği kayboldu diye düşünüyorum. Serviste bunu düzelttikleri zaman geri gelecektir.
Tek IMEIli direnç işlemi yapılmış bir cihazın kaçak olduğunun ve yetkili servisinin veya garantisinin olmadığının farkındasınızdır umarım?

Ya siz olayı çok yanlış anlattınız, ya biz çok yanlış anladık veya birileri çok fena dolandırılmış...

Oyla:
Üst Alt