- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 5
auth bypass ile rom atılır.14.0.3.0 var ama smomixm bende smomixn var![]()
auth bypass ile rom atılır.14.0.3.0 var ama smomixm bende smomixn var![]()
Nasıl yapılacak hocam? IMEI, garanti falan bir şey gider miauth bypass ile rom atılır.
bendede aynısı hocam nabtınızRedmi note 13pro 5g kullnıyorum çin cihazı global değil hyperos 1.0.4 surümü var global sanırım fake bunu çin sürümüne güncelleye bilirmiyim bu yöntemle bir sorun olurmu
hcoam bende güncelleme paketini seç gelnmiyor maalesefFake romlarda ya da bazı romlarda bu hata var rom yüklemek için
miuı 14 yazısının üzerine defalarca tıkla daha sonra ek güncelleme özellikleri aktif olacak.
Aktif olduktan sonra sağ üst köşeden üç noktaya bastığın zaman güncelleme paketini seç seçeneği gelir.
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.
TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan seçeneğe ses kısma ile gelip power ile onaylıyoruz. Telefonu USB ile PC ye bağlıyoruz. Telefonumuzun ekranına telefona bağlanmış usb görüyoruz. Sonra MiPhoneSuite programını açıyoruz. O sanki telefnunuzu görmemiş gibi davranıyor ama umursamayın. Uygulamada üstteki menüden Update sekmesine basıyoruz açılan menüden R.Flash tıklıyoruz. Sonra o cihazınızın sürümüne uygun yazılım dosyasını size söylüyor. Örneğin; Hyperos 2.0.3.0.MSCMIXM. Siz bu dosyayı mifirm sitesinden noktası ve virgülüne aynı olanını indirin. dosya indikten sora MiPhoneAsistana uygulamasına geçip aynı modda telefonunuzu bağlayın. telefonu, mevcut yazılımı ve geçilecek yazılımı gösteren çince yazan bir ekran göreceksiniz. Burda en alttakine sakın tıklamayın telefon sıfırlanıyor. Ortada olan seçeneğe tıklayıp indirdiğiniz yazlım dosyasını gösterdiğinizde kendisi cheking yapıp kuruluma geçicek.
Son olarak bu metotda dosyalarınız silinmez.
İsteyenler için ÜCRETSİZ uzaktan bağlantı ile destek verebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca arkadaşlar elimde olan tüm cihazları güncellediğim için video hazırlayamıyorum. Örnek bir cihaz olursa çekeriz
msja bakın ben öyle güncelledim mis gibi oldu suan sürüm 1.0.17.UNRMIXM oldubende hyper0s 1,0,4,0 UNRMIXM yazıyor beyler FAKE mı acaba hangi dosyayı yüklemeliyim. kiminde miui rom var onasıl oluyor
bendede aynısı hocam nabtınız![]()
Redmi Note 13 pro 5G mi cihazınız birde çin versiyonumu cihazSuan Os 2 kusurdeyimbl kapali vcihazi guncelledim
Redmi Note 13 pro 5G mi cihazınız birde çin versiyonumu cihaz
Bu konuyu oku hocam orda baska bir arkadasada yazmistim harfiyen uygulaRedmi Note 13 pro 5G mi cihazınız birde çin versiyonumu cihaz
forum.miuiturkiye.net
link varmı ustadYav kardeşim, bir şeyi deneyip, sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladıktan sonra insanlarla paylaşın, bilgilendirme yapın.
Hint romu kurmayın arkadaşlar, sim ve NFC uçuyor.
Endonezya romunu kurarak devam edin. Endonezya romunda sim ve NFC aktif. Ancak Endonezya romunu kurduktan sonra yeniden başladıktan ve ana ekrana geldikten sonra hard reset atın cihaza yeniden başlatın, kurulumu yeniden yapılacak, bu kadar.
Değilse benim gibi 2-3 saatiniz boşa gider, daha da önemlisi sinir küpü olup makineye zarar verebilirsiniz.
Bu arada benim makine Türkiye garantili, yurtdışı cihazlarda durum nasıldır onu bilemem.
İyi forumlar, kolay gelsin...
hocam denedimde resmi olmayan ROM yüklenemez diyorSORUMLULUK SİZE AİT.
Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım.
Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümüLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnü kurun.
Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. bende TNREUXM MIUI 14.0.6 sürümü vardı ve bunun zip stable versiyonunu indirip ismini kısa bir şey yaptım doğrulama kısmında hızlıca ismini değiştirmemiz gerekiyor, hata vermesi durumunda sürekli denemeniz gerekiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'daki rom değiştirme yöntemiyle istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz ancak cihaz benimki gibi çin versiyonsa şebekeniz gidecektir. eğer bu şekilde yaparak şebekeniz gittiyse yapmanız gerekenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnun zip stabile isim değiştirme ile yüklemek olacaktır.
Şebekeniz gelecektir.