- Adım
- Derviş
- Cihazım
- Redmi not 13pro
- Konular
- 0
Sahte rom konsuunda bana yardımcı olacak varmı
Nasıl yanıRehberi kullanabilirsin
Redmi not 13 pro 5g için amaRehberi kullanabilirsin
Hocam dediğinizle çin romdan hindistan Roma geçiş yapabilir miyim en son videodaki yolla 2 dosyayı da mı firmden indirmiştim modemle felan oynamamıştım recoverye atıyordu bu işe yarar mı modeme dokunmadan yapsam?Rehberi kullanabilirsin
Diyeceğim de çok da bir fark yokmuş benim ne yapmam lazım nasıl kurtulabilirim bu belalı çin romdan?Hocam dediğinizle çin romdan hindistan Roma geçiş yapabilir miyim en son videodaki yolla 2 dosyayı da mı firmden indirmiştim modemle felan oynamamıştım recoverye atıyordu bu işe yarar mı modeme dokunmadan yapsam?
Fake romdan hinte geçtim ben. Hintten eea denedim olmadı.Hocam dediğinizle çin romdan hindistan Roma geçiş yapabilir miyim en son videodaki yolla 2 dosyayı da mı firmden indirmiştim modemle felan oynamamıştım recoverye atıyordu bu işe yarar mı modeme dokunmadan yapsam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diyeceğim de çok da bir fark yokmuş benim ne yapmam lazım nasıl kurtulabilirim bu belalı çin romdan?
Her Roma olmuyor nedense denemek lazım. Bır de olmayınca siz nasıl açtınız telefonu?. Geri açabileceğimin garantisini alsam çoğu romu deneyeceğim de işte.Fake romdan hinte geçtim ben. Hintten eea denedim olmadı.
Kilit kapalı ya çökme olmuyor. Sadece şebeke gidiyorHer Roma olmuyor nedense denemek lazım. Bır de olmayınca siz nasıl açtınız telefonu?. Geri açabileceğimin garantisini alsam çoğu romu deneyeceğim de işte.
Bende niye bootlopa düşüp recovery moda attı o zaman?Kilit kapalı ya çökme olmuyor. Sadece şebeke gidiyor
Hard brick değildi de zorla açabildim kendi kendine açılmadı. Hocam çin romdan çıkmak sanırım yasakmış ondan yaptı. Ona da çare olarak xiaomi.eu romu kur sonra da istediğini yükler deniyor ama böyle kurabilir miyim kursam da geri çıkabilir miyim acaba? Bootloader açık telefonda bu işe yaramıştı rahat rahat eu romdan çıkmıştım da bunda işe yarar mı sizce?Acilmadi mi sonra. O çökme sayılmaz.