Yardım bootloader ile sıfır kurulum

invisibleblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Snane
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yeremi actım bilmiyorum. ben bootloader ile telefonu resetleyip twrpyi kaldırım orjinal çin romuna gecersem imeler uçar mı?

lostreal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
lostreal
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
sanırım işi zorlaştırdım. çin globnal roma gecip google gapsleri kurup global rom kullanmak istiyorum. bunu yaparkende gene güncellemeri alabileyim istiyorum. aynı zamanda telefon üzerinden çok fazla banka işlemleri yaptığım için root twrp vs orjinal haricinde bir yazılım olsun istemiyorum. Bu sebepten dolayı telefonu hangi şartlarda resetlersem orjinal rom kurup imei uçurmam. sanırım şimdi daha acıklayıcı oldu.
Bunlar yerine, Cihazın CM destekliyorsa eğer CM kur ardından Gapps daha sonrada bankacılık işlemlerini sorunsuz halletmek için Magisk kurabilirsin... Ekstra olarak Xposed yükleyip cihaza değişik yetenekler kazandırabilirsin.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Oyla:

chaka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
iPhone
Konular
6
Bunlar yerine, Cihazın CM destekliyorsa eğer CM kur ardından Gapps daha sonrada bankacılık işlemlerini sorunsuz halletmek için Magisk kurabilirsin... Ekstra olarak Xposed yükleyip cihaza değişik yetenekler kazandırabilirsin.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Merhaba,
Ecrmodun son sürümü yüklü bende
Bankacılık işlemleri bende yapıyorum
Magisk nedir hocam? Nereden nasıl yüklenir bilgi alabilir miyim

Oyla:

lostreal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
lostreal
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba,
Ecrmodun son sürümü yüklü bende
Bankacılık işlemleri bende yapıyorum
Magisk nedir hocam? Nereden nasıl yüklenir bilgi alabilir miyim
Magisk, uygulamaların Safetynet'i başarılı bir şekilde geçmesini sağlıyor yani root kontrolü yapan uygulamaların sanki root yokmuş gibi çalışmalarını sağlıyor. Detaylı bilgi ve yükleme talimatları için;

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt