Yardım Bootloader başvurusu yaparken sürekli ileri tarihe atıyor.?

musti__380000038

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hypros. 1.0.12.0
Telefon Modeli
Poco x6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar selamün aleyküm xiaomi topluluğu üzerinden bootloader kilidi başvurusu yaparken sürekli ileri tarihe atıyor. Sebebi nedir bunun?

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Arkadaşlar selamün aleyküm xiaomi topluluğu üzerinden bootloader kilidi başvurusu yaparken sürekli ileri tarihe atıyor. Sebebi nedir bunun?
Sürekli derken kaç defa ileri tarihe attı , ileri tarihe atarken sebebini belirtmiyor mu ?

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
22
Bende de öyle oluyordu yeni hesap olmasın mümkünse 2 4 aydan fazla kullanılan hesap ile yap uçak moduna alma güvenlik taraması yapma sim kartı çıkarma hiçbir şeyi ellemeden telefonu kullan sıkıntı olmaz bende de oluyordu dediklerimi yaparsan olur.

Oyla:

kartalhalil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Note 3 Pro
Konular
6
Bendede Note 13 pro 5g de açmaya çalışıyorum mi hesabım eski ama normalde telefonlarıma mi hesabımı bağlamıyordum her gün 1 gün ileri tarih atıyor uygulama kotası sınırı aşıldı yazıyor mi hesabının mı aktif 1 ay bağlı olması gerekiyor ilk defa açmaya çalışıyorum başaramadım

Oyla:

musti__380000038

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli derken kaç defa ileri tarihe attı , ileri tarihe atarken sebebini belirtmiyor mu ?
Başvurusu k
260 günlük hesap. Hata şu şekilde başvuru kontenjanınız doldu 22.09.(GMT+8) tarihinde tekrar deneyiniz diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de öyle oluyordu yeni hesap olmasın mümkünse 2 4 aydan fazla kullanılan hesap ile yap uçak moduna alma güvenlik taraması yapma sim kartı çıkarma hiçbir şeyi ellemeden telefonu kullan sıkıntı olmaz bende de oluyordu dediklerimi yaparsan olur.
260 günlük hesapla yapıyorum ama maalesef olmuyor

Oyla:

musti__380000038

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede Note 13 pro 5g de açmaya çalışıyorum mi hesabım eski ama normalde telefonlarıma mi hesabımı bağlamıyordum her gün 1 gün ileri tarih atıyor uygulama kotası sınırı aşıldı yazıyor mi hesabının mı aktif 1 ay bağlı olması gerekiyor ilk defa açmaya çalışıyorum başaramadım
Aynı sıkıntı bende de var şuan

Oyla:

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Bende bütün gereksinimleri sağladım herşey tamam. İlkinde 7 gün süre verdi. Şimdi her açmaya çalıştığımda mi comminty birer gün süreyle erteleme yapıyor. Ve cihaz aktif değil aktif edip tekrar deneyin hatası alıyorum. Yetkili hesapmı gerekiyor anlamadımki.

Ekli dosyalar

• SAVE_20240920_203350.jpg
    SAVE_20240920_203350.jpg
    7,7 MB · Görüntüleme: 36
Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
22
Bende bütün gereksinimleri sağladım herşey tamam. İlkinde 7 gün süre verdi. Şimdi her açmaya çalıştığımda mi comminty birer gün süreyle erteleme yapıyor. Ve cihaz aktif değil aktif edip tekrar deneyin hatası alıyorum. Yetkili hesapmı gerekiyor anlamadımki.
Yetkili hesap sorununuzu çözer.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
22
Peki yetkili hesapla kilit açılıp fastboot rom yüklense şuanda çalışmayan wifi sorunu çözülürmü. Sadece wifi çalışmıyo, bluetooth, nfc filan çalışıyor.
Romdan kaynaklıysa sorun çözülür fakat donanımsal sorunsa maalesef çözülemez telefon daha önce düşmediyse kendi kendine olduysa ya da farklı rom yüklendikten sonra olduysa düzelir.

Oyla:
Üst Alt