Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam teşekkür ederim. İnanmayacaksınız belki ama 67 Watt kablosu ile algılamıyormuş. Syrox marka Usb 2.0A kablosu ile fastboot moda alıp mi unlock çalıştırdığımda gördü ve şu an kurulum yapıp kontrol ettiğimde kilit açıldı olarak gözüküyor.
Geriye tek sorunum endonezya 13.0.6.0 fasboot rom indirdim ama driverlarımın tam olup olmadığından emin değilim. boot açtıysa driverları tam varsayabilir miyiz veya öneriniz var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende yukarıda belirttiğim üzere kilidi açtım ama dediğiniz gibi dosya aktarımı modunda telefonu pcye tanıtamıyorum. Görmüyor nedense!
Valla anlam veremedim hocam yukarıda bir arkadaş data kablosu takın demiş ama bendekink aynı zamanda data işlemlerinde kullanabilirim diye biliyordum. Dikkate alacağım.
Valla PC dosya aktarımını görmüyor ptp miydi neydi öyle bir seçenek vardı dosya aktarımının altında onu seçtiğimiz zaman sadece fotoğraf aktarımı veya gösterimi geliyordu.
Ama bahsini ettiğimiz kablo ile romu yükleyebildim. Bende anlam veremedim açıkçası
Valla PC dosya aktarımını görmüyor ptp miydi neydi öyle bir seçenek vardı dosya aktarımının altında onu seçtiğimiz zaman sadece fotoğraf aktarımı veya gösterimi geliyordu.
Ama bahsini ettiğimiz kablo ile romu yükleyebildim. Bende anlam veremedim açıkçası