- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi 9 Lancelo
- Konular
- 5
Bootloader kilidini açıp mi flash tool ile EEA rom geçip tekrar kitlemek istiyorum garanti için sorun yaratır mı?
Eğer cihaz global ise diğer global romlarda bl kilitlenebiliyor diye biliyorum. 14t pro cihazım global sürüm ve global romda iken bl açıp taiwan yükleyip bl kilidini kapattım. Eğer çin cihaza global romlar yükleyip veya global cihaz çin romu yükleyip bl kapatırsanız hardbrick olacaktır.bootloader kapatmak için cihazın orjinal fabrika çıkış romu olması gerekir dediğinizi yaparsanız cihaz kullanılamaz hale gelir dostum
hocam başlıkta global olmadığı yazıyor türkiye cihaz arkadaşın sorduğu şey brick yapacak bir durumEğer cihaz global ise diğer global romlarda bl kilitlenebiliyor. 14t pro cihazım global sürüm ve global romda iken bl açıp taiwan yükleyip bl kilidini kapattım. Eğer çin cihaza global romlar yükleyip veya global cihaz çin romu yükleyip bl kapatırsanız hardbrick olacaktır.
Yani tr romdan mi flash ile EEA flashlayıp tekrar bootloader kitlesem cihaz brick mi olur diyorsunuz?hocam başlıkta global olmadığı yazıyor türkiye cihaz arkadaşın sorduğu şey brick yapacak bir durum
Türkiye global sayılıyor hocamhocam başlıkta global olmadığı yazıyor türkiye cihaz arkadaşın sorduğu şey brick yapacak bir durum
model numaranızın sonunda "G" harfi var ise global romlar arasında sorunsuz şekilde bl kilitleyebilirsiniz diye biliyorum, şahsen redmi note 8 pro olsun xiaomi 14t pro olsun poco x3 nfc olsun hiçbir sorun yaşamadım. Model kodunun sonunda "G" harfi olduğuna dikkat edin. Tercih sizinYani tr romdan mi flash ile EEA flashlayıp tekrar bootloader kitlesem cihaz brick mi olur diyorsunuz?
sizin dediklerinize göre yaparda cihaz brick olursa sorumluluk sizin hocam ben yazdığım gibi olacağını düşünüyorumTürkiye global sayılıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
model numaranızın sonunda "G" harfi var ise global romlar arasında sorunsuz şekilde bl kilitleyebilirsiniz diye biliyorum, şahsen redmi note 8 pro olsun xiaomi 14t pro olsun poco x3 nfc olsun hiçbir sorun yaşamadım. Model kodunun sonunda "G" harfi olduğuna dikkat edin
evet hocam ne yaparsanız yapın bootloader açık kalsınYani tr romdan mi flash ile EEA flashlayıp tekrar bootloader kitlesem cihaz brick mi olur diyorsunuz?
hocam ben deneyimlerimi aktarıyorum yapacaksın diye bir zorlama veya şartlama yok, bende sorun olmadı. Bilgi veriyorum diye sorumluluk niye bana kalsın kişinin kendi tercihi her şekilde risk var rom atarken bağlantısı koparsa yine brick olabilir o zaman kimse bir şey önermesin.sizin dediklerinize göre yaparda cihaz brick olursa sorumluluk sizin hocam ben yazdığım gibi olacağını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam ne yaparsanız yapın bootloader açık kalsın
sizin tecrübe dediğiniz cihazınız ile burda olan cihaz aynı değil hocam neyse sizin dediğiniz olsunhocam ben deneyimlerimi aktarıyorum yapacaksın diye bir zorlama veya şartlama yok, bende sorun olmadı. Bilgi veriyorum diye sorumluluk niye bana kalsın kişinin kendi tercihi her şekilde risk var rom atarken bağlantısı koparsa yine brick olabilir o zaman kimse bir şey önermesin.