Yardım Bootlader nasıl açılıyor root nasıl atılıyor

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Fark yok ki hocam gözle görülür derecede ikisi arasında

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam benim için konuşma kaydedici ve rehber uygulamasi çok önemli
Endonezya kurun o zaman Xiaomi telefon ve mesajlaşma uygulaması mevcut arama kaydetme özelliği var ve micloud a yedekliyor

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Globalde o özellikler yok mu hocam?
Global romlara koymuyor Xiaomi ve global romlar diğerlerine göre daha sorunlu oluyor -kendi cihazım için öyle- buglar vs bi tık fazla olabilir sizin cihaz modeli için de eğer akıcılık, stabilize istiyorsanız custom romlara bakın

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
21
Global romlara koymuyor Xiaomi ve global romlar diğerlerine göre daha sorunlu oluyor -kendi cihazım için öyle- buglar vs bi tık fazla olabilir sizin cihaz modeli için de eğer akıcılık, stabilize istiyorsanız custom romlara bakın
Hocam öncelikle cevapların için Allah razı olsun. Endonezya rom iyi diyorsanız ( costom rom nedir bilmiyorum) onu yükleyeyim. Peki bl kilidini beklemeden yükleyebilir miyim bu Endonezya romunu

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam öncelikle cevapların için Allah razı olsun. Endonezya rom iyi diyorsanız ( costom rom nedir bilmiyorum) onu yükleyeyim. Peki bl kilidini beklemeden yükleyebilir miyim bu Endonezya romunu
Allah hepimizden razı olsun <3, güncelleyici kandırma yönetimi ile yapılıyor ama pek tavsiye etmem bekleyin 1 hafta kurun bence en azından daha az riskli, custom rom başka geliştiriciler tarafından MIUI tabanlı romda bazı değişiklikler yapıp kararlılık açısında veya performans açısından düzenlemeler yapılan romlardır kısaca bunun aosp olanları da var MIUI dan farklıdır saf Android deneyemi sunar daha hafif ve sadedir MIUI ya göre modele ve roma göre değişiklik gösterir tabiki

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
21
Allah hepimizden razı olsun <3, güncelleyici kandırma yönetimi ile yapılıyor ama pek tavsiye etmem bekleyin 1 hafta kurun bence en azından daha az riskli, custom rom başka geliştiriciler tarafından MIUI tabanlı romda bazı değişiklikler yapıp kararlılık açısında veya performans açısından düzenlemeler yapılan romlardır kısaca bunun aosp olanları da var MIUI dan farklıdır saf Android deneyemi sunar daha hafif ve sadedir MIUI ya göre modele ve roma göre değişiklik gösterir tabiki
Yine çok teşekkür ederim çok güzel aydınlattiniz hocam.
Dediğiniz gibi hiç riske atmayıp 1 hafta bekleyim. Hocam ben oyun vs asla oynamam benim için akıcılık, konuşma kaydi ve kendi rehber uygulamasını kullanan rom lazım Endonezya olur dediğiniz gibi custom olur hangisini tavsiye edersiniz ? İndireceğim bir link varmıdır?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Yine çok teşekkür ederim çok güzel aydınlattiniz hocam.
Dediğiniz gibi hiç riske atmayıp 1 hafta bekleyim. Hocam ben oyun vs asla oynamam benim için akıcılık, konuşma kaydi ve kendi rehber uygulamasını kullanan rom lazım Endonezya olur dediğiniz gibi custom olur hangisini tavsiye edersiniz ? İndireceğim bir link varmıdır?
Rica ederim hocam evet 1 hafta bekleyin, cihazınız için hangi custom romlar daha iyi bilmiyorum ama forumda bakabilirsiniz kafanıza yatan illaki olur

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
21
Rica ederim hocam evet 1 hafta bekleyin, cihazınız için hangi custom romlar daha iyi bilmiyorum ama forumda bakabilirsiniz kafanıza yatan illaki olur
Tamam hocam hakkınızı helal edin tekrardan

Üst Alt