- Adım
- Taha Yusuf
- Cihazım
- Mİ5
- Konular
- 25
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkteki doğru mu arkadaşlar yani yapan var mı ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkteki doğru mu arkadaşlar yani yapan var mı ?
Biliyorum hocam Zaten twrp yüklersem indirir flashlarım aynı şey olmuyor mu acaba ? Yoksa yanlış mı biliyorum ? Ayrıca çok ingilizcem yok o yüzden foruma bilgili birinin anlatması gerekecekGerekli orijinal etiketini almış. Denemek gerek. yapılan yorumlara bakılırsa, pek kötü yorum yok gibi.
Lakin siz bu işlemi yapar da Twrp yüklerseniz, telefona gelen güncellemeleri yüklerken hata alacağınızı biliyorsunuz değil mi?
Biliyorum hocam Zaten twrp yüklersem indirir flashlarım aynı şey olmuyor mu acaba ? Yoksa yanlış mı biliyorum ? Ayrıca çok ingilizcem yok o yüzden foruma bilgili birinin anlatması gerekecek
Bir unlock mesajı gelsin de Unlock edecem sonra twrp deniyeceğim olmaz ise china dev. geçmem gerek ondan sonra twrp yükleyip Global stable flashlamakBootloader kilidi kapalı oldukca zor. Sizin bootloader kilidi açmak için yapacağınız tek şey, Çin Developer romu güncelleyici Uygulamasından yükleyip, sonra Unlock islemlerini yapmak
Bir unlock mesajı gelsin de Unlock edecem sonra twrp deniyeceğim olmaz ise china dev. geçmem gerek ondan sonra twrp yükleyip Global stable flashlamak
İnşAllah ama Akk'nin yenilenmesi gerekO zaman aceleci davranmayın. Biraz sabredin..Unlock mesajı gelince, geriye kalan işlemleri uzaktan bağlanarak beraber hallederiz
İnşAllah ama Akk'nin yenilenmesi gerek
O sayfadan indirdiğiniz romlar recovery romudur. Flashing guide tıklayın soldan fastboot update seçip o sayfadan mi5 romu indirin.Arkadaşlar bootloader kaldırmak için china dev. room yüklemem gerekiyormuş
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buradan romu indirdim miflash uygulaması telefonu görmüyor, miphone uygulaması telefonu görüyor ama romu tanımıyor.
ne yapmam gerekli?