Umuyorum düzelecektir. Teşekkürler desteğiniz için.
Linki atabilir misiniz, çok merak ettim.Custom kernel kullanıyorsanız normaldir. Çözümleri mevcut ancak iledi derece android bilgisi gerektiren işlemler yapmanız gerekiyor. Denemek isterseniz link verebilirim.
Linki atabilir misiniz, çok merak ettim.
Dün twrp bin son sürümü ile kurmuştum. Magisk ve Note 3 için ses yükselticileri yükleyince başıma gelmişti bu olay. Bugün kendi sunumumdaki eski twrp ile işlem gerçekleştirdim. Magisk ve Ses yükselticilerimi yükledim. Uyarı vermedi. Rehber - Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V10.4.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat & Quick AppsRica ederim her zaman...
Dün twrp bin son sürümü ile kurmuştum. Magisk ve Note 3 için ses yükselticileri yükleyince başıma gelmişti bu olay. Bugün kendi sunumumdaki eski twrp ile işlem gerçekleştirdim. Magisk ve Ses yükselticilerimi yükledim. Uyarı vermedi. Rehber - Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V10.4.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat & Quick Apps
Teşekkür ederim.Yapacağınız en ufak hata cihazınızda kalıcı sorunlara neden olabilir bu nedenle hiç kimse sorumluluk kabul etmez tüm sorumluluk size aittir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir