Yardım Bootanimation.zip

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room 20.1.21
Telefon Modeli
Pocophone f1
Bootloader Kilidi
Açık
Google playdan boot animation uygulamasi indirdim ordan animasyon uyguladim. Orjinal animasyonumda gitti ve şuan manuel eklediğim animasyonlarda olmuyor , android yaziyor ve kip kip yapip açılıyor. Nasil duzeltebilirim

bysemazen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
4
Efendim dedigin tarzda bir sey goremedim. Biri mi roomun bootanimation.zip ini atsa eklesem duzelmez mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de efendim system/media dosya rw-r-r şeklinde bundan kaynaklanablr mi. Çünkü suan kilit sesi kilit acilma sesi de gitti
Şurdaki animasyonlara bakın hocam

Oyla:

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Şurdaki animasyonlara bakın hocam

Acilis animasyonu 1 tane ekledim efendim de guc tusuna bastigimzda yeniden baslat kapat givi sekler cikmiyor direk res atiyor telefon ve seslerim gitti ama dosya yoneticisinde sesler var. Bana system/media klasorunun izin seklinizi atablr.msiinz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acilis animasyonu 1 tane ekledim efendim de guc tusuna bastigimzda yeniden baslat kapat givi sekler cikmiyor direk res atiyor telefon ve seslerim gitti ama dosya yoneticisinde sesler var. Bana system/media klasorunun izin seklinizi atablr.msiinz

Tamam efendim sesleri duzeltim media klasörünün izinlerinden kaynakliymis ama , güc tusunda yeniden baslat ,kapat ibaresi sorunu cozemedim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt