Miui Theme Editor'da bootanimation nasıl eklenir?
M Mustafa74 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mi5 Yaş 50 Konum Ankara Katılım 2 Mart 2017 Konular 9 Mesajlar 40 Tepkime puanı 4 Puanları 8 18 Mart 2017 #1 Miui Theme Editor'da bootanimation nasıl eklenir?
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 19 Mart 2017 #2 Mustafa74' Alıntı: Miui Theme Editor'da bootanimation nasıl eklenir? Genişletmek için tıkla ... Bootanimation.zip dosyasını manuel olarak ta yerine kopyalayabilirsiniz. /system/media klasörünün içindedir. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Mustafa74' Alıntı: Miui Theme Editor'da bootanimation nasıl eklenir? Genişletmek için tıkla ... Bootanimation.zip dosyasını manuel olarak ta yerine kopyalayabilirsiniz. /system/media klasörünün içindedir. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
M Mustafa74 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mi5 Yaş 50 Konum Ankara Katılım 2 Mart 2017 Konular 9 Mesajlar 40 Tepkime puanı 4 Puanları 8 19 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ben rootsuz yöntem ile yapmak istiyorum