evet yapıyorumİlk mesajda "her temizliği" yazmışsınız ama emin olmak için soruyorum, format data yapıyorsunuz değil mi?
stock rom dönebiliyorum ama custom ne denersem deneyim olmuyorFw kuruyor musun
Hocam twrpde gelişmiş seçeneklerde flash current twrp diye bir seçenek olması lazım format data yes yaptıktan sonra dalvic cache temizliği sonrasında metadata ve data temizliği ardına romu kurun twrpden çıkmadan tekrardan format data yes yapın ve gelişmiş seçeneklerden flash current twrp yapın telefonu başlatınca biraz bekletir ama sonrasında açılır galiba yeni twrp sürümlerinde böyle bir sorun oluşabiliyor ben bu şekilde çözmüştüm bir kaç telefonda sorunuevet yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stock rom dönebiliyorum ama custom ne denersem deneyim olmuyor
cevabınız için teşekkür ederim şimdi deniyip geri dönüş yapacağım hocamHocam twrpde gelişmiş seçeneklerde flash current twrp diye bir seçenek olması lazım format data yes yaptıktan sonra dalvic cache temizliği sonrasında metadata ve data temizliği ardına romu kurun twrpden çıkmadan tekrardan format data yes yapın ve gelişmiş seçeneklerden flash current twrp yapın telefonu başlatınca biraz bekletir ama sonrasında açılır galiba yeni twrp sürümlerinde böyle bir sorun oluşabiliyor ben bu şekilde çözmüştüm bir kaç telefonda sorunu
evet hocam şuanda twrp üzerinden rom atarken e1001 adında bir hata ile karşılaştım ve aniden rom yüklendi daha doğrusu yüklenmedi ama sideload sonrası direkt bu e1001 hatası geldiHocam twrpde gelişmiş seçeneklerde flash current twrp diye bir seçenek olması lazım format data yes yaptıktan sonra dalvic cache temizliği sonrasında metadata ve data temizliği ardına romu kurun twrpden çıkmadan tekrardan format data yes yapın ve gelişmiş seçeneklerden flash current twrp yapın telefonu başlatınca biraz bekletir ama sonrasında açılır galiba yeni twrp sürümlerinde böyle bir sorun oluşabiliyor ben bu şekilde çözmüştüm bir kaç telefonda sorunu