Çözüldü Boot animasyonunu değiştiremiyorum

EETEM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ensar
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.11.0(RGDMIXM) Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım rootlu. Boot animasyonunu değiştirmek istedim ve internetten bulup indirdim. Root dosya gezgini ile system/media klasörüne gittim ve stok olan boot animasyonunu başka bir yere taşıdım. Sonra kendi indirdiğimi buraya kopyalamak istedim fakat olmuyor. Uygulama işlemi tamamlamak için yeterli boş alan yok diyor. Yapamayınca eski stok animasyonu yerine geri koymak istedim fakat onda da aynı hatayı veriyor. Yani şuan klasörde bir animasyon bulunmuyor. Bu hatanın nedeni nedir nasıl çözebilirim? (cihazımda alan var.)

Çözüm
Arkadaşlar cihazım rootlu. Boot animasyonunu değiştirmek istedim ve internetten bulup indirdim. Root dosya gezgini ile system/media klasörüne gittim ve stok olan boot animasyonunu başka bir yere taşıdım. Sonra kendi indirdiğimi buraya kopyalamak istedim fakat olmuyor. Uygulama işlemi tamamlamak için yeterli boş alan yok diyor. Yapamayınca eski stok animasyonu yerine geri koymak istedim fakat onda da aynı hatayı veriyor. Yani şuan klasörde bir animasyon bulunmuyor. Bu hatanın nedeni nedir nasıl çözebilirim? (cihazımda alan var.)
Veri yazma izniniz yok hocam. Yeni ROM'larda yazma koruma mevcut. Magisk modülü yapılması lazım onun için. Lucas.Rintaro ve kafeinsiz hocalarım bu konuda yardımcı olabilirler. Tecrübeleri var...

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Hocam zaten varsayılan olarak sistem dosyaları erişilemez geliyor. Geliştirici bunu değiştirip yazma izni eklerse ekliyor :)
Rootlu bir dosya yöneticisi ile sistem klasörüne girip dosyalardan birini değiştirmek ya da silmek istediğinizde izin vermiyorsa rom sadece okunabilirdir
Hocam böyle diyor build.prop dosyasının izinlerinde ama hiçbir şekilde değişiklik yapamıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-18-14-55-28-180_bin.mt.plus.jpg
    Screenshot_2024-10-18-14-55-28-180_bin.mt.plus.jpg
    282,5 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:
Üst Alt