Soru Bölgeyi Hindistan Yapınca Şarjın Hızlı Bitmesi

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
Face ID özelliğini kullanmak için bölgeyi hindistan yaptım. İki gündür gece %100 şarjda fişten çekip bıraktığım telefon sabah (8-9 saat sonra) şarjı %89 'a kadar düşüyor.Bu gece ise şebekeden mi acaba deyip uçak moduna aldım yine öyle oldu. Hindistan seçince miui market hariç gelen uygulamaların hepsi kaldırdım. miui marketi kaldıramadım sadece.
Daha önce bölge Türkiye iken böyle bir sorun yoktu. Sizce de şarjın beklemedeyken çabuk bitmesinin bölge değişmekle alakası olabilir mi?

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
Çift tıklayınca ekranı uyandır özelliğini kapatıp bu gece test edebilir misiniz? Bundan kaynaklı diye düşünüyorum.
çift tıklama özelliğini Türkiye bölgesinde de kullanıyorum ama olmazsa yine hindistan bölge yapar öyle denerim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bilemedim hocam , son MIUI 10 ile beraber redmi 5 lere geldi diye biliyordum.
özellik geldi de bizim Türkiye bölgesini seçince açılmıyor o özellik.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar Türkiye'de face id çalışmadığı için kızılötesi tarama falan yapmıyor ve sarj daha uzun gidiyor. Ya sarj için face id kullanmayacaksiniz ya da katlanacaksınız. Yoksa bölgeyle sarj etki etmez.

Oyla:

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
18
Arkadaşlar Türkiye'de face id çalışmadığı için kızılötesi tarama falan yapmıyor ve sarj daha uzun gidiyor. Ya sarj için face id kullanmayacaksiniz ya da katlanacaksınız. Yoksa bölgeyle sarj etki etmez.
anladım hocam sanırım. o zaman telefon uykudayken dahi kızılötesi tarama yapmaya devam ediyor değil mi ?

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
anladım hocam sanırım. o zaman telefon uykudayken dahi kızılötesi tarama yapmaya devam ediyor değil mi ?
Aynen öyle hocam. Gözle görülmez ancak YouTubeda telefon incelemelerinde falan dikkat edersen sürekli bi kırmızı ışık yanıp söner orda. Insan gözü görmez bu ışığı ancak kamera ile çekilirse görülür.
En son donanimhaberden erdi hocamin yaptığı mi8 pro incelemesinde belirgin bi şekilde belli oluyor kizilotesinin sürekli tarama yaptığı.

Oyla:
Üst Alt